Soutěž o 2× Samsung GALAXY S4: poznejte fotky!

Poznáte, jak fotí Samsung GALAXY S4 a další čtyři smartphony? Pak můžete právě GALAXY S4 vyhrát!

Vyznáte se v mobilech? Nebo si to aspoň myslíte? Otestovat sami sebe můžete ve velké soutěži MobilManie a společnosti Samsung CZ. Společně s českou pobočkou Samsungu jsme pro vás připravili soutěž o dva zbrusu nové smartphony Samsung GALAXY S4. Stačí ve slepém fototestu poznat co nejvíce fotografií a správně označit telefony, kterými byly pořízeny.

Klepněte pro větší obrázek

Samsung GALAXY S4 je aktuálním jihokorejským top modelem a zároveň patří k nejlepším fotomobilům na trhu. Proto jsme se rozhodli, že jeho fotografické schopnosti porovnáme s dalšími současnými špičkami konkurenčních značek. Našeho fototestu se zúčastnily tyto telefony: Samsung GALAXY S4, Nokia Lumia 920, HTC One, Sony Xperia Z a Apple iPhone 5.

Klepněte pro větší obrázek

Vaším soutěžním úkolem bude v tabulce 40 fotografií pod každou z nich vybrat v roletce model telefonu, o kterém si myslíte, že snímek pořídil. Připraveno je celkem 10 různých scén, v každé vždy čtveřice fotografií pořízených ve stejný okamžik čtyřmi různými mobily. To proto, abyste fotky mohli mezi sebou porovnat a lépe odhadnout správný telefon. Pozor, sloupce fotek nejsou napevno přiřazené jednomu modelu a v každé z 10 scén vždy náhodně jeden mobil chybí. Soutěžní fotografie byly ve všech telefonech pořízeny na automatický režim. Kromě přizpůsobení na stejné rozlišení a odstranění informací EXIF pro účely soutěže nebyly snímky dále nijak upravovány.

Klepněte pro větší obrázek
V soutěžním formuláři budete přiřazovat k fotografiím správný název mobilu

Abyste měli hádání fotek trochu snazší, připravili jsme pro vás v průběhu soutěže celkem tři nápovědy. Ty mohou směřovat buď konkrétně na vybranou fotografii určenou souřadnicemi (1A, 2B atd.), nebo obecně na celé soutěžní pole. Nápověda se může objevit kdykoli v době trvání soutěže a bude zveřejněna vždy na konci tohoto článku. V okamžiku zveřejnění další nápovědy předchozí nápověda mizí. Soutěž probíhá od úterý 14. května do neděle 26. května (konec ve 23:59 hodin). Vyhodnocení proběhne v pondělí 27. května během dne.

Pravidla soutěže v kostce:

  1. Soutěž začíná v úterý 14. května prvním vydáním tohoto článku a trvá do neděle 26. května 23:59 hodin.
  2. Pro účast v soutěži je nutné se zaregistrovat a přihlásit svým uživatelským jménem (nebo přes OpenID, mojeID či Facebook) na stránky MobilMania.cz. Každý uživatel smí hlasovat pouze jednou, při odeslání vícero odpovědí bude platit první z nich.
  3. V soutěžním formuláři přiřaďte ke 40 soutěžním snímkům označeným 1A až 10D co nejvíce správných odpovědí v podobě názvu telefonu, kterým byla podle vašeho mínění fotografie zhotovena.
  4. Tipování fotografií vám usnadní tři nápovědy, které budou v průběhu soutěže zveřejňovány v tomto článku.
  5. Tipněte si, kolik platných vyplněných soutěžních formulářů do této soutěže v době jejího trvání obdržíme.
  6. Výhru v podobě nového smartphonu Samsung GALAXY S4 obdrží dva soutěžící, kteří správně přiřadí co nejvíce fotografií a zároveň se svým tipem co nejvíce přiblíží počtu odeslaných platných formulářů do soutěže. Počet správně přiřazených fotografií má prioritu nad tipem o počtu odeslaných formulářů. K tomuto tipu se bude přihlížet pouze při obdržení tří a více formulářů se stejným maximálním počtem správně přiřazených fotografií.
  7. Soutěž mimo výše uvedených podmínek podléhá také Všeobecným pravidlům soutěží webových stránek Mladé fronty.

Soutěž ukončena!

Výsledky soutěže naleznete zde.

Diskuze (36) Další článek: Vodafone Smart III: třetí generace levného Androidu jde do prodeje

Témata článku: Samsung, , , Apple iPhone, Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 5, Apple iPhone 5 32GB, Apple iPhone 5 64GB, HTC One, HTC One (E8), HTC One (M8), Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4-A, Sony Xperia Z, Galaxy s, Soutěž, GAL, F +, Soutěžní fotografie, Soutěžní úkol, Stejný okamžik