Špičkové 3D-demo pro Nokii 7650 a další hry

V poslední době se pro nový komunikátor Nokie objevuje stále víc různých programů. Mezi ně patří i graficky velmi povedené 3D-demo či poker nebo variace na hru Mlýny.

O grafických možnostech Nokie 7650 mnozí z vás jistě pochybují. Nicméně následující 3D-demo Aikaspektri dokazuje, že to s hardwarem 7650 nebude zase až tak špatné. Demo je doplněno povedenými zvuky. Demo je freeware.

 

 

Demo je fajn věc, jen se časem okouká. Hru CellPoker však můžete hrát donekonečna. Jde o běžný poker, který můžete hrát až s osmi hráči přes GPRS nebo lokálně přes Bluetooth. Pokud nemáte po ruce ani na síti žádné kamarády, můžete hrát proti až sedmi počítačovým hráčům. Při hře můžete sledovat, co ostatní hráči dělají. Hra stojí 9,95 dolarů.

 

Poslední hrou z dnešního nášupu je CellMill. Jde o klasickou verzi stolní hry Mlýny, kterou jistě všichni dobře znáte. Hru můžete hrát proti telefonu nebo přes Bluetooth proti druhému hráči. CellMill má velmi prostá pravidla, která se naučíte během několika minut. Hra má celkem tři úrovně a pět velikostí hrací plochy. Hra stojí 9,95 dolarů.

Všechny tyto programy si můžete stáhnout z webu My-Communicator.com, připadně je koupit v on-line obchodě téhož webu.

Diskuze (13) Další článek: Zákazníci Eurotelu: zavolejte a pomůžete

Témata článku: Nokia, , , , , , Pro +