Spolupráce nejlepších. Elektrická koloběžka Xiaomi oblékla barvy nejúspěšnější Formule 1

Spojení ikonických značek. Koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter bez nadsázky změnila osobní elektromobilitu a tým Mercedes-AMG Petronas vládne posledních sedm let Formuli 1. Výsledkem spolupráce je koloběžka s dlouhým jménem Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition.

Týmové barvy vidíte na obrázcích, ale stěžejní otázka zní – jak se posunula technika koloběžky, kterou jsme podrobně otestovali už loni v létě? Při pohledu na technické parametry to vypadá, že vůbec, ani tisková zpráva nic konkrétního nezmiňuje. Hlavním bonusem je tedy prestižní jméno a grafika inspirovaná závodním vozem mistra světa a rekordmana Lewise Hamiltona.

Xiaomi dokonce ani neoznámilo, jestli je nějaké plnění na straně týmu Mercedes-AMG Petronas. Fanoušci vědí, že jak Hamilton, tak šéf týmu Toto Wolff se po paddocku často pohybují na koloběžkách, bylo by tedy jen logické, kdyby to v letošní sezóně byly koloběžky od Xiaomi.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Podle této fotky je jasné, že Lewis Hamilton jezdil na koloběžce Xiaomi už v roce 2020.

Informace o dostupnosti nové koloběžky v Česku zatím chybí. Standardní verze Mi Electric Scooter Pro 2 se prodává za .

Podívejte se na test Mi Scooter Pro 2:

Diskuze (12) Další článek: Tesla nakoupila bitcoiny za 1,5 miliardy dolarů a plánuje přijímat kryptoměny. Bitcoin vyletěl k 44 tisícům dolarů

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,