Spolupráce s Disney nese ovoce. Toto jsou nové tapety s průstřelem pro Galaxy S10

Samsung pokračuje ve spolupráci se společností Disney a pro řadu Galaxy S10 připravil tapety využívající průstřelu v displeji, který je do pozadí vždy nějakým způsobem zakomponován. Tzv. „Cutout tapety“ nejsou ničím neobvyklým, již při startu prodejů „es desítek“ se do tvorby zajímavých tapet pustila kreativní komunita. Redakčním vítězem byl jednoznačně Kim sledující dalekohledem (průstřel u Galaxy S10+) Putina a Trumpa při společné jízdě na koni, ale našly se i další zajímavé kousky.

Samsung nově na Galaxy Storu uvedl „Cutout pozadí“ s animovanými postavičkami z filmů Úžasňákovi, Ledové království a Zootropolis: Město zvířat. Tyto speciální tapety jsou majitelům Samsungů řady Galaxy S10 k dispozici zdarma, mimo nich jsou na Galaxy Storu k dispozici i placené tapety (19 -22 Kč) určené pro zařízení s průstřelem. Kdy se sada tapet Disney objeví ke stažení i v české mutaci Galaxy Storu, zatím není známo.

Samsung vyzdvihuje speciální tapety pro Infinity-O displej:

Zdroj Samsung News

Diskuze (1) Další článek: Samsung zmenšuje bezplatný cloud. Na 15GB kvótu máte nárok jen do 31. května

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 512GB, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10+ 1TB, Samsung Galaxy S10e, Disney +, Ovoce, Tapety, Donald Trump, Wallpapers, Pro +, Pixa, Samsung News, Dalekohled, Průstřel, Disney, Samsung řady Galaxy, Úžasňákovi