S robotickým vysavačem uklidíte domov i z dovolené

Posledních pár hodin v práci a potom už jenom zabalit, zamknout dveře a vyrazit.

Ať už vyrážíte na chatu či chalupu, letíte k moři nebo budete cestovat po českých památkách, dovolená je v mnoha směrech jako úklid. Starosti z práce můžete konečně zaslouženě hodit za hlavu, stejně jako pravidelně vyhazujete smetí. Pojďte se podívat na několik tipů, jak si návrat domů zaručeně zpříjemnit.

Odpočiňte si opravdu se vším všudy

Odjezdový rituál před dovolenou jste pravděpodobně zažili už mnohokrát. Než vyrážíte, možná vám v hlavě probleskne seznam věcí, které je potřeba stihnout. Kupříkladu se vyplatí umýt špinavé nádobí, protože to určitě nechcete dělat unavení hned po příjezdu zpět. Co dalšího patří na seznam před odjezdem? Často se musí i zalít květiny a ideálně i vyluxovat. Prach se postupně nahromadí a každý rád přijede do čistého.

Klepněte pro větší obrázek

Naštěstí mohou být snadným řešením těchto problémů robotické vysavače. Rázem máte o starost méně a technologie navíc zvládly za posledních pár let pokročit tak, že svému placatému pomocníkovi můžete zadat práci pohodlně z mobilní aplikace.

Vaše esa v rukávu pro domácí práce

Možná jste o nich už slyšeli, protože v poslední době jsou chytří roboti do domácnosti stále populárnější. Řeč je například o automatickém vysavači Lenovo Robot Vacuum E1-L. Za složitým názvem se skrývá šikovný sluha, který zachová domov čistý, zatímco si budete užívat na lehátku. Díky vysokému sacímu výkonu ho můžete vyslat na úklid linolea i koberce, a robot si sám chytře naplánuje nejlepší trasu úklidu. Díky nádržce na vodu dokáže podlahu kromě luxování i šetrně vytřít!

Nejen u tohoto domácího robota je ovládání pomocí mobilní aplikace již samozřejmostí. Úklid tak můžete předem naplánovat, nebo dokonce klidně začít vysávání a vytírání na dálku z práce. Výkonnější sourozenec výše popsaného modelu, Lenovo Robot Vacuum T1s, zvládne vše stejně hravě a oba podporují i hlasové ovládání! Model T1s navíc umí překonávat překážky vysoké až 2 cm a na jedno nabití uklidí 150 m2.

Při úklidu nohy nahoru? Dnes už ano

Oba výše vybrané modely vám ušetří čas při odjezdu a postarají se o vysávání i vytírání díky nádržce na vodu, zatímco vy budete trávit čas s rodinou na dovolené. Až se však vrátíte domů, teprve pak poznáte jejich kouzlo – samostatnost. Robotické vysavače se samy zorientují a díky celé řadě různých bezpečnostních senzorů se nemusíte obávat, že cestou do nabíjecí stanice spadnou ze schodů. Jednou za čas jen potřebují vysypat.

Klepněte pro větší obrázek

Jestli se nechcete starat už vůbec o nic, sáhněte po vysavači Lenovo Robot Vacuum T1s Pro. Ten se totiž díky důmyslnému systému dokáže i sám vysypat, takže zvládne fungovat úplně bez obsluhy!

Ať už vám padl do oka jakýkoliv, na všechny si doma velice rychle navyknete. Půjde to s nimi pěkně od ruky, a vám i dětem vykouzlí nejeden úsměv na tváři.

Více informací naleznete na www.viha.cz.

Další článek: RECENZE: OnePlus 9 – značkový fotoaparát a špičková výbava za méně peněz

Témata článku: ,