Staňte se Superstar a hvězdou Hollywoodu

Na vrchol showbyznysu je cesta dlouhá, vy ji ale můžete celou projít za pár hodin pomocí svého mobilu.

Aktuální vydání Java her nás zavede do světa hollywoodské smetánky a hudebních celebrit. Chcete-li se stát jednou z nich, zkuste simulátory Pop Superstar nebo Hollywood Star. Příznivci bojové akce sáhnou po arkádě na klasický námět Romea a Julie a i tentokrát máme něco pro potrápení mozkových závitů. V závěru článku si nezapomeňte ověřit, zda váš telefon vybranou hru podporuje.

Pop Superstar: Road to Celebrity

Nejrůznější televizní reality show od Big Brother, přes Superstar až po nejnovější X-faktor nám čas od času pravidelně servírují téměř všechny televizní stanice. Asi nemá smysl si nalhávat, že po pár letech krmení těmito „televizními estrádami“ v moderním hávu nás nějaká z nich ještě zvedne ze židle. Pop Superstar: Road to Celebrity je variací na známou televizní pěveckou soutěž Superstar/Pop Idol. I když třeba nejste kdovíjak schopný zpěvák a Soukup s Osvaldovou by vás na castingu nekompromisně setřeli, sotva byste otevřeli pusu, na mobilu si můžete vyzkoušet, jak by takový život rychlokvašené celebrity mohl vypadat.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek  Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Stejně jako v televizním pořadu, je i ve hře vaším úkolem získat si náklonnost publika, v tomto případě ne proto aby vám posílali SMS hlasy, ale abyste si vytvořili dostatečně početnou základnu pro získání producentské smlouvy na nahrání desky. Na začátku si vyberete hudební žánr, ve kterém se chcete prosadit. Zde nehrozí, že budete například po vystřižení operní árie označeni za návštěvníka z jiné planety. Poté už stačí si jen vymyslet umělecké jméno a jde se na jeviště. Nezapomeňte, že bez známostí se v tvrdém světě showbyznysu neobejdete. Pokud se vám podaří získat dostatek příznivců, vaše jméno bude v hudebním světě znamenat pojem a haly na vaše koncerty budou vyprodané.

Pop Superstar: Road to Celebrity (sociální simulátor):

  • CZ: SMS ve tvaru CP HMHVQ odešlete na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)
  • SK: SMS v tvare CP HMHVQ odošlite na číslo 7031 (cena 108 Sk)

Romeo and Juliet

Ze zlatého fondu světového dramatu pochází Shakespearova romance Romeo a Julie a dokazuje to tím, že patří mezi nejčastěji zpracovávané látky. Po nejrůznějších filmových, divadelních i muzikálových adaptacích se dočkaly i mobilní telefony. Zápletka příběhů zůstává beze změny: Dva znesvářené rody z Verony nemohou snést lásku mezi svými potomky. Když se Juliin otec dozví o dceřině vztahu s Romeem, synem úhlavního nepřítele, uvězní ji na neznámém místě. Nyní je na mladém Romeovi, aby svou lásku našel a osvobodil.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

V bojové arkádě budete muset použít všechny své schopnosti, abyste v postavě Romea zachránili Julii a také ukončili svár mezi oběma rody. Čeká vás cesta plná nástrah a nebezpečí, všude kolem nekonečné zástupy stráží a překážek. Grafika je poněkud jednodušší, než jsme u podobných her zvyklí, což ale není na úkor přehlednosti. Seberte odvahu, vydejte se zachránit svou lásku a zabraňte vypuknutí války mezi Montegy a Capulety.

Romeo and Juliet (akční arkáda):

  • CZ: SMS ve tvaru CP HQDFG odešlete na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)
  • SK: SMS v tvare CP HQDFG odošlite na číslo 7031 (cena 108 Sk)

Hollywood Star

Do světa showbyznysu se vypravíme s další hrou Hollywood Star, tentokrát se ale podíváme hlavně na filmové pozlátko. Děj začíná vaším příjezdem do Los Angeles, kam se vypravíte jako mladý adept herectví. První věc, kterou musíte udělat, abyste se v Hollywoodu prosadili, je nalezení dobrého agenta. Bez něj si ani neškrtnete. Dále se přihlásíte do kurzu herectví a poté už jen budete čekat, až přijde vaše první filmová nabídka.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek   Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Postupně budete pronikat mezi hollywoodskou smetánku, navštěvovat nejrůznější párty a filmové premiéry. Až vaše konto patřičně naroste díky honorářům za filmové role, budete si moci dovolit i různé zkrášlovací plastické operace. I režiséři, jejichž rozhodování spolu s producenty má při vzniku filmu tu největší váhu, jsou jenom lidé a dají se ovlivnit. Dejte ale pozor, stejně jako v hudební branži, jsou i v Hollywoodu konkurenti, kteří by vám nejraději vrazili kudlu do zad.

Hollywood Star (sociální simulátor):

  • CZ: SMS ve tvaru CP HGYLV odešlete na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)
  • SK: SMS v tvare CP HGYLV odošlite na číslo 7031 (cena 108 Sk)

Team Up

Vzájemná spolupráce, to je hlavní motto logické hry Team Up. Pomáháte skupině tří dívek, z nichž každá má nějakou speciální schopnost, vyřešit hádanku s krychlemi a dostat se k východu z padesátky různě poskládaných prostředí. Můžete také vytvářet svoje vlastní sestavy nebo hledat tajné skrýše, abyste získali ukrytý poklad. Team Up je hra založená na PC předloze Girls Inc. a stejně jako ona nabídne i na displeji mobilu příjemnou grafiku a zábavu pro dlouhé chvíle.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Jak už bylo řečeno, každá ze tří dívek má svou jedinečnou schopnost jako je skákání nebo posouvání. Těchto vlastností využijte, abyste postupně prošli všemi úrovněmi. Nejobtížnější jsou situace, kdy se jedna z dívek dostane do krychlemi zavalené oblasti a vy s ní nemáte jak pohnout. Snažte se obsadit mezeru krychlemi, aby se k východu dostaly i zbývající dvě. Hra nabízí pestrou škálu různých situací, nad kterými budete muset přemýšlet, proto je šance, že vás hned tak neomrzí.

Team Up (logická):

  • CZ: SMS ve tvaru CP HTCYG odešlete na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)
  • SK: SMS v tvare CP HTCYG odošlite na číslo 7031 (cena 108 Sk)


Doplňující informace

Hry jsou v češtině nebo slovenštině, může se ale stát, že pro váš mobil nejsou lokalizovány. V tomto případě vám bude doručena anglická verze.

Pro zjištění podpory vybraného obsahu vaším telefonem pošlete SMS s textem:

  • pro CZ: STAHNU KOD na číslo 900 09 03 (cena za SMS je 3 Kč)
  • pre SK: STAHNU KOD na číslo 7036 (cena za SMS je 2,40 Sk)

KOD je pětipísmenný objednací kód a je uveden u každé nabídky. Příklad: STAHNU HCRWH 

Cena za stažená data se řídí dle ceníku vašeho mobilního operátora. Před stažením si zkontrolujte, zda máte dostatek volné paměti v telefonu. Telefon musí mít aktivován a správně nastaven WAP, telefony Siemens navíc nastaven i tzv. Java profil – pomůže vám infolinka vašeho mobilního operátora. V případě objednávky na nepodporovaný telefon vám MobilBonus hru zdarma vymění za jinou.

Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po–Pá 9:00–17:00).


Tip

Chcete být informováni o mobilních technologiích? Jak si nastavit informační newsletter čtěte zde.

Diskuze (3) Další článek: O2 přináší anketu Dance Music Awards 2007 se soutěží

Témata článku: , Šup, Hudební žánr, Mozkový závit, Estra, Speciální schopnost, STAN, BDA, Super +, Casting, Hollywood, Krmení, Úhlavní nepřítel, Superstar, Showbyznys, Vzájemná spolupráce, Sup, Super