Svérázná pomoc koronavirem zasaženému národu. PornHub dává Italům prémiové členství zdarma

Z evropských zemí je nákazou koronaviru nejvíce zasažená Itálie. Pomoci místním nakaženými se překvapivě rozhodl pornografický portál PornHub, který část svých příjmů věnuje zemi na boj proti nákaze. Italům v karanténě se pak rozhodl pomoci „zahnat nudu” bezplatným premium členstvím až do 3. dubna. 

Výběr země není úplně náhodný. Italové jsou sedmými nejčastějšími návštěvníky portálu a tento čin je jednak štědré gesto, ale i geniální reklama. Není tedy divu, že od startu karantény vzrostla návštěvnost PornHubu v Itálii o 14%. Překvapivě nezaostává ani Česká republika, jen ve středu 11. března, když začala platit první velká omezení, vzrostla návštěvnost hanbatého portálu o 9%.

Prvenství se v pikantních statistikách PornHubu dočkali slováci. Ač to zní zvláštně, fenomén koronaviru se nevyhnul ani tomuto portálu a nákaza se dostala do nejvyhledávanějších výrazů. Za poslední měsíc zde pojmy „Corona” či „COVID” mají neuvěřitených 7 milionů dotazů. Nejčastěji koronavirus na PornHubu vyhledávali právě Slováci, a to dokonce o 119% častěji proti světovému průměru.

Aktualizováno 17. března: PornHub oznámil, že bezplatné prémiové členství dočasně nadělí také uživatelům ve Španělsku.

Zdroj: PornHub

Diskuze (5) Další článek: Koronavirus se dotkne úplně všech. Výrobci odkládají premiéry, mobilů se prodá méně

Témata článku: , , , , , Návštěvnost, Národ, Žďár, Portál, Pomoc, Itálie, Nákaza, Ital, Česká republika, Pór, Karanténa, Členství