Symbian S60: mobil je vaše Bible

Pozor, nová várka programů pro Symbian S60! Máme tu jeden freeware a dále několik placených aplikací se zkušební verzí zdarma. Mysleli jsme dnes i na majitele smartphonů se starším Symbianem.

BibleReader

Zřejmě dnes potěšíme mnoho věřících majitelů symbianových smarthonů, protože si mohou do svého telefonu stáhnout celou Bibli zcela zdarma. Sice v Angličtině, ale proč si neoživit jak křesťanské nauky, tak i cizí jazyk najednou. Program je určen pro telefony s novým Symbianem 3rd a jak už bylo zmíněno, jedná se o freeware.

Klepněte pro větší obrázek 

Autoři: Olive Tree Bible Software
Stáhnout
Platforma: S60 3rd


Today

A i pro starší Symbiany 2nd edition tu něco máme. Jedná se aplikaci Today, která vám pomáhá při organizaci různých událostí během dne. Zobrazuje například nejčastěji používané poslední otevřené aplikace. Pro lepší úsporu času je tu funkce, u které je možné nastavit text, příjemce a čas, kdy má být SMS zpráva nebo e-mail odeslán.

 

Autoři: Chepall Technologies
Stáhnout testovací verzi, koupit plnou verzi (9,59 EUR)
Platforma: S60 1.x-2.x


RCNavigator

I když placený, ale určitě velmi užitečný program pro vaše pohodlí. Stačí jen nastavit příslušené parametry a ze své pohovky rázem můžete ovládat nejen základní funkce jak domácího, tak i pracovního počítače. Funkce dálkového ovládače jsou následující:

  • ovládání každé aplikace běžící na Microsoft Windows 2000/XP/2003
  • ovládat kurzor myši
  • poslat text z mobilu do počítače
  • vypnout počítač ihned nebo po časovém intervalu
  • vypnout monitor

A jak vše probíhá? Samozřejmě přes infraport nebo Bluetooth, ale tuto zásadní informaci výrobce aplikace bohužel neuvádí. Nezbývá než vyzkoušet testovací verzi zdarma.

 

Autoři: SMTSoftware
Stáhnout testovací verzi, koupit plnou verzi(4,99 EUR)
Platforma: S60 1.x-2.x


MobiVibra

A nyní tu je něco opravdu speciálního, co nevidíme každý den a nemám pochyb, že využití je opravdu veliké. Pomocí aplikace MobiVibra naprogramujete přesnou délku vibrování vibrací přístroje. Přednastavené jsou dva hlavní režimy. A zmiňované využití? Co takhle jemné masáže mobilem.

 

Autoři: A.V.G.
Koupit (1,99 EUR)
Platforma: S60 3rd


ALON Contact Guide

I když jsou kontakty u S60 telefonů oproti jiným platformám velice propracované, někomu něco sházelo a proto tu máme aplikace Contact Guide. Rozšíření se týká:

  • hledání
  • neomezeného počtu detailů
  • pohybu v adresáři
  • změny písma
  • a další drobnosti

Vše je naprosto kompatibilní se standardním adresářem telefonu a jak tvrdí výrobce, lepší.

Autoři: ALONsoftware
Stáhnout testovací verzi, koupit plnou verzi (13,39 EUR)
Platforma: S60 3rd

Diskuze (5) Další článek: Doprodeje připravují půdu novinkám (aktuální ceník)

Témata článku: , , , Hlavní režim, Mobil, Vaš, Bible, MOBI