Symbian S60: nevídané možnosti

Naučte Symbian předpovídat budoucnost, poznat vaši vlastní osobnost, předělejte svůj telefon na scanner a naučte jej vyzvánět videem.

Personality Psychology Pro

Poznejte víc váš charakter a pobavte se tím, jak budete objevovat nejen sami sebe. Balíček aplikace obsahuje přes 1000 osobní testů a otázek, osobní statistiky a souhrnný výsledek, zábavu v podobě grafických a textových her. PPP může být použita najednou až pro 3 uživatele. Je to oddychový prográmek, který dokáže obstarat zábavu na celý večer. Díky skvělým testům a různým otázkám můžete o svém kamarádovi zjistit věci, které o sobě neví ani sám on. To samé platí i na vás, protože přes program můžete zkoumat svoji vlastní osobnost.

001.gif

Autoři: CrazySoft
Dostupnost:
full, trial
Programovací jazyk: C++
OS: Symbian
Stáhnout testovací verzi, Koupit18.49€, Koupit $19.95
Platforma: S60 3rd


Astrology & Horoscope

Díky A&H budete moci zjistit, kdy je nejpravděpodobnější, že se zamilujete, co vás v budoucnu čeká, kdy budete mít špatné a dobré dny, jak to bude s láskou, vztahy, problémy a zdravím. Díky vašemu zadanému datu narození budete moct také zjistit, jaké měsíce jsou pro vás přínosné a jaké zase ne, v jakém věku se něco změní a tak podobně.

Profesionální program, který vám jistě poradí. Dělí se na 4 základní skupiny, kterými jsou:

  • podpisový dohazovač
  • horoskopy
  • znaky zvěrokruhu
  • numerologie

002.gif

Autoři: CrazySoft
Dostupnost:
trial, full
Programovací jazyk: C++
OS: Symbian
Stáhnout
testovací verzi, Koupit15.59€, Koupit $16.95
Platforma: S60 3rd


NDial

NDial se postará o to, abyste měli možnost pracovat s telefonem i v případě, když budete někomu volat. To jde u některých telefonů zcela normálně, u jiných vůbec, s tímto programem to jde naprosto vždy a to i při vyzvánění, kdy jsou všechny funkce telefonu kromě hlasitosti blokovány, dokud nezačne komunikace. Díky NDial budete moci pracovat s telefonem i v těchto chvilkách a pokud volaný účastník hovor přijme, program vám dá vědět zvukovým znamením a také vibrací.

003.gif  004.gif 

Autoři: David Siorpaes Dostupnost: trial, full
Programovací jazyk: C++
OS: Symbian
Stáhnout testovací verzi, Koupit6.00€, Koupit $6.00
Platforma: S60 2nd


BizReader

Aplikace BizReader je určena k tomu, aby pomocí fotoaparátu rozpoznávala znaky a převáděla je do textového formátu pro následné použití. Pokud je tabulka, vizitka či další text v Angličtině, Němčině, Francouzštině, Španělštině nebo Italštině, po vyfocení vytáhne program jméno, příjmení, telefonní a faxové číslo, e-mailovou adresu a další údaje dle aktuálního nastavení. Vskutku šikovný program, jen mě trochu zarazila pouze plná verze bez možnosti vyzkoušení, plná verze navíc stojí celých 40 dolarů.

005.jpg

Autoři: Inzisoft
Dostupnost:
full
Programovací jazyk: C++
OS: Symbian
Koupit36.59€, Koupit $39.99
Platforma: S60 3rd


LiveTone Video Player

Freewarový program, který vám pomůže ještě lépe poznat kdo vám volá. Ke kontaktu si totiž můžete nastavit libovolné video ve formátu 3GP a k neznámým jedno univerzální. Budete si moct také nastavit, jestli chcete využívat celoobrazové zobrazení nebo jen klasicky v okně. Video můžete vybírat přímo z galerie telefonu, to znamená, že si můžete nastavit video, které jste si stáhli z internetu nebo které jste natočili přímo mobilním telefonem. Program se zapne automaticky se startem telefonu.

006.gif

Autoři: 9 Track Mind
Dostupnost:
freeware
Programovací jazyk: C++
OS: Symbian
Stáhnout
Platforma: S60 2nd


ifotoFX

Patříte mezi ty, kteří svůj mobilní telefon používají nejen k práci, ale i k zábavě? Upravujete fotky přímo v mobilu? Tak právě pro vás by mohl být program ifotoFX. Umí prohnat pořízený obrázek několika filtry, čímž vznikají zajímavé efekty. Pro opatrné tu je i trial verze, kterou jde následovně rozšířit na plnou přibližně za 270 Kč.

008.jpg

Autoři: Incore Technologies
Dostupnost:
full, trial
Programovací jazyk: C++
OS: Symbian
Stáhnout testovací verzi, Koupit 9.19€, Koupit $9.99
Platforma: S60 2nd


Mobiola Studio

Velice šikovný program pro převod videa do vašeho chytrého mobilní telefonu s OS Symbian. Je inteligentní, protože automaticky odhalí typ zařízení i parametry videa a ihned nastaví ideální parametry pro převod. Můžete vybírat všechny běžné videoformáty, DVD, ale také i video z YouTube.com. Stačí kliknout na ikonku v internetovém prohlížeči vedle URL adresy a přetáhnout ji do programu Mobiola Studia. Ten video automaticky stáhne, převede a nahraje do telefonu. Počítačová základna programu poslouží i jako dobrý správce souborů.

009.gif

Autoři: Warelex
Dostupnost:
full, trial
Programovací jazyk: C++
OS: Symbian
Stáhnout testovací verzi, Koupit 8.29€, Koupit $8.95
Platforma: S60 2nd

Stáhnout testovací verzi, Koupit 8.29€, Koupit $8.95
Platforma: S60 3rd

Váš názor Další článek: Nic není nemožné: Samsung s integrovaným Playstationem!

Témata článku: , , , Běžné video, Možnost, Chvilka, Celý večer