Symbian S60: telefon pod kontrolou

Citlivá data z vašeho telefonu nemusí vidět nikdo jiný a vaše soukromí bude ochráněno před nechtěnými telefonáty či textovkami. Vybrané hovory si můžete automaticky nahrávat. Naučíme váš symbianový smartphone novým věcem.

Best Safe

Best Safe je velice povedená aplikace pro bezpečnou úschovu dat. Podobnou, ale standardní aplikací v telefonech je peněženka, která nabízí stejné, ale trochu očesané služby. Všechno je pěkně rozděleno do speciálních sekcí, které jsou položkově upraveny pro vložení nových dat. Aplikace dobře poslouží jak pro uložení velice citlivých bankovních údajů, tak i třeba pro heslo k účtům na počítačové síti. Nejdůležitější je uchránit data před nevítanými a tomu může předejít velice povedený časový zámek, který zamkne chráněnou oblast po několika okamžicích nečinnosti. Výhodou je i testovací verze, kde si vyzkoušíte všechny klady a zápory, potom budete vědět, zda-li se vyplatí investovat do plné verze.

 

Autoři: Smartphoneware
Stáhnout testovací verzi, koupit plnou verzi (11,79 €)
Platforma: S60 3rd


Mobile Office

A máme tu opět další produkt, jak si ulehčit práci s dokumenty v mobilním telefonu se Symbianem. Tentokrát jde o program Mobile Office, který je kompatibilní s OpenOffice, StarOffice a KOffice. S textem můžete pracovat opravdu rozmanitě, jako s každým trochu dobrým programem pro tyto účely. Nechybí hledání a náhledy v miniaturách. Při upravování textu pak základní faktory jako je styl písma, odrážky, okraje, odstavce a podob. V přepočtu za 400 Kč se váš mobilní přístroj promění ve slušně vybavenou kancelář.

 

Autoři: Odendahl SEPT-Solutions
Stáhnout testovací verzi, koupit plnou verzi (14,99 €)
Platforma: S60 3rd


Best CallRecorder

Další program, který už ve svém názvu tvrdí, že je nejlepší. Nutno uznat, že je opravdu kvalitní. Best CallRcorder umí nahrávat hovory, ale především obsahuje velice pečlivé nastavení, které toho umí nevídaně moc.

Program nabídne tyto sféry nastavení:

  • nahrávání zapnuto pro všechny hovory
  • nahrávání zapnuto, pokud volá číslo, které není uloženo v kontaktech
  • nahrávání zapnuto pro hovory z telefonního seznamu
  • nahrávání zapnuto, pokud je hovor uskutečněn s číslem, které je zařazeno v databázi

Každá výše uvedené sféra může mít ještě tuto orientaci:

  • program se vás před každým hovorem zeptá, zda-li chcete nahrávat
  • program nahrává příchozí hovory
  • program nahrává odchozí hovory

 

Autoři: Smartphoneware
Stáhnout testovací verzi, koupit plnou verzi (11,69 €)
Platforma: S60 3rd


Private Call&SMS Guard

Program zaměřený podobným směrem jako je Best CallRecoder. Jeho změnou je to, že dokáže dokonale filtrovat příchozí hovory a SMS najednou. Nechybí několik základních módů a také černá listina, které je pro fungované celého systému velice důležitá. Využití vidí výrobce především na místech, kde nepotřebujete být rušení určitou skupinou lidí a potřebujete být v kontaktu s několika VIP osobami. Například firemních jednání. Programů s podobnou tématikou je opravdu hodně, my se v našem přehledu snažíme vybrat ty nejlepší.

 

Autoři: SymbianOn
Stáhnout testovací verzi, koupit plnou verzi (16,59 €)
Platforma: S60 3rd


Stunt Chopper

A nakonec tu máme jednu hru, která nese název Stunt Chopper. Jedná se o povedenou 3D hru,ve které musíte s helikoptérou prolétnout ohraničené oblasti. Pokud minete nebo škrtnete o rám, máte mínusové body a nepostupujete do dalšího kola. Zábava nadlouho.

 

Autoři: Warelex
Stáhnout testovací verzi, koupit plnou verzi (14,69 €)
Platforma: S60 1.x-2.x

Diskuze (8) Další článek: Po nabití telefonu odpojte nabíječku ze zásuvky!

Témata článku: , , , Černá listina, Časový zámek, Call & amp, Telefon, Listina