T-Mobile chystá další bonusy za dobíjení Twistu

Po rozporuplných dvousetkorunových bonusech u Twistu (více zde) přichází T-Mobile s dalšími. Jsou určeny pro zákazníky, kteří využívají svou SIM kartu po málu a spíše jen přijímají hovory.

Uživatelům, kterým byla SIM karta zablokována z důvodu nedobití kreditu po dobu 12 měsíců a nachází se v období před úplnou deaktivací, budou od 15. dubna každých 14 dnů zasílány SMS zprávy v následujícím znění: "Dobijte si do 28. 4. 2003 váš Twist částkou 200 Kč a více. Nejpozději do 5 dnů od uvedeného data pak od nás získáte k vašemu stávajícímu kreditu bonus ve výši 50 Kč." Datum v uvedené SMS zprávě pak bude vždy každých 14 dnů aktualizováno, resp. posunuto.

Další speciální nabídka platí pro zákazníky, kteří v období 1. ledna až 21. března neuskutečnili odchozí hovor ani SMS. Dobitím minimální částkou 200 Kč mohou rovněž získat speciální bonus 50 Kč. Tato nabídka platí pro nejrychlejších 20 000 zákazníků. Od 10. dubna (čili včerejška) budou těmto majitelům Twist karet zasílány SMS zprávy v tomto znění: "Dobijte si do 30. 4. 2003 alespoň jednou váš Twist jednorázovou částkou 200 Kč a více. Prvním 20 000 zákazníkům připíšeme 2. 5. 2003 ke stávajícímu kreditu navíc 50 Kč." Touto akcí budou pravidelně každý měsíc osloveni zákazníci, kteří za uplynulé 3 měsíce neuskutečnili žádný odchozí hovor ani SMS a nebyli touto akcí osloveni v měsíci předcházejícím.

Je jasné, že T-Mobile chce oživit tzv. "mrtvé" SIM karty, které jsou využívány pouze pro příjem hovorů. Skutečně mrtvé SIM karty už zřejmě neoživí nikdy, to je logické.

Diskuze (108) Další článek: Novinky u T-Mobile: Nokia 7250 a Siemens A55

Témata článku: , , MOBI, Dobíjení, T Mobil, Uvedené data, T - Mobil, Mobil