T-Mobile: dvacet procent volných minut navíc

Zákazníci společnosti RadioMobil nyní získají navíc až 160 volných minut zdarma. Noví zákazníci mohou získat při podpisu Účastnické smlouvy na dva roky mobilní telefon Siemens M35i za pouhou 1 Kč.

Tisková zpráva:

Praha, 30. dubna 2002 – Více minut zdarma budou moci nyní provolat zákazníci společnosti RadioMobil. Od května po dobu dvou měsíců získávají totiž ke stávajícím volným minutám 20 % minut navíc. Volné minuty zdarma jsou určeny pro všechny stávající i nové zákazníky, kteří využívají některý ze standardních tarifů.

Počet minut zdarma závisí na konkrétním tarifu, který zákazník využívá. „Čím vyšší počet volných minut má zákazník v rámci svého tarifu k dispozici, tím více minut zdarma bude moci nyní provolat. Například zákazník, který má běžně 400 volných minut, tak v následujících dvou měsících nebude muset platit celkem za dalších 160 minut,“ říká Jiří Hájek, tiskový mluvčí společnosti RadioMobil.

Začátek období, ve kterém je možné zdarma provolat o 20 % volných minut více, se shoduje se začátkem účtovacího období zákazníka. Pro využití dodatečných volných minut platí stejná pravidla jako pro využití volných minut, které má zákazník standardně k dispozici.

Pro nové zákazníky připravila společnost RadioMobil ještě jednu výhodnou nabídku. Pokud zákazník uzavře v období od 1. května do 30. června 2002 Účastnickou smlouvu na dva roky, může získat mobilní telefon Siemens M35i za pouhou 1 Kč (bez DPH). Tato nabídka se vztahuje na všechny standardní aktivace. Netýká se aktivací cenového zvýhodnění HIT a aktivací Paegas Partner.

Diskuze (31) Další článek: T-Mobile: pět MB pro GPRS zdarma

Témata článku: , , Siemens M35i, T - Mobil, NAVIC, Mobil, Min, Pro +, Paegas partner, MOBI, T Mobil