T-Mobile Extra přináší nabídku telefonů

  • Při prodloužení Účastnické smlouvy mají zákazníci možnost výběru z široké nabídky mobilních telefonů za velmi výhodnou cenu
  • Cenu telefonu lze snížit pomocí bodů v programu T-Mobile Bonus až o téměř 1500 Kč
  • Twist kartu s podporou služeb GSM Banking a Navigator lze v rámci služby T-Mobile Extra pořídit za cenu kreditu
  • Využití služby T-Mobile Extra je zcela zdarma

____________________________________________________________

Praha, 8. července 2002 – Výhodnou nabídku v rámci služby T-Mobile Extra přináší od začátku července svým zákazníkům společnost RadioMobil. Stávající tarifní zákazníci, kteří si prodlouží Účastnickou smlouvu, mají díky této službě možnost výběru z široké nabídky mobilních telefonů za velmi výhodnou cenu. Tu lze navíc snížit pomocí bodů nasbíraných v programu T-Mobile Bonus až o téměř 1500 Kč. Za využití služby T-Mobile Extra neplatí zákazník žádný poplatek.

„Se službou T-Mobile Extra získává zákazník řadu výhod. Vedle nového telefonu za opravdu výhodnou cenu má možnost zakoupit si Twist kartu s podporou služeb GSM Banking a Navigator za pouhých 299 Kč, přičemž karta je již nabitá kreditem ve výši 300 Kč. Twist kartu pak může využít například ve svém původním telefonu, nebo může k původnímu telefonu pořídit kartu T-Mobile Partner a darovat jej někomu z okruhu svých blízkých,“ říká Jiří Hájek, tiskový mluvčí společnosti RadioMobil.

Služba T-Mobile Extra je určena pro všechny stávající zákazníky se standardním tarifem. Pokud má zákazník uzavřenou smlouvu na dobu určitou, může nabídku využít tři měsíce a méně před vypršením doby platnosti smlouvy. Zákazníci se smlouvou na dobu neurčitou mohou nabídku využít kdykoliv během platnosti smlouvy, pokud od jejího uzavření uplynulo minimálně šest měsíců.

Podmínkou pro využití služby T-Mobile Extra je uzavření dodatku k Účastnické smlouvě, který prodlouží, respektive změní dobu trvání smlouvy na dobu určitou v délce 24 měsíců. Dodatek k Účastnické smlouvě obdrží zákazník na kterékoliv značkové prodejně T-Mobile nebo si jej může vyžádat na Infolince T-Mobile.

Bližší informace o službě T-Mobile Extra spolu s ceníkem telefonů nabízených v jejím rámci jsou dostupné na www.t-mobile.cz (Kompletní péče/Podpora/Prodloužení smlouvy).

Diskuze (8) Další článek: Windows XP na Pocket PC? Žádný problém!

Témata článku: T Mobil, Extra, T - Mobil, Mobil, MOBI, Telefon, Původní telefon