T-Mobile konečně zrušil nesmyslná omezení Surf tarifů

U tarifu Twist Surf+ zvyšuje týdenní limit přenesených dat a zároveň ruší restrikce, kvůli kterým si uživatelé museli doposud dávat pozor na vybrané protokoly.

T-Mobile dnes potěšil všechny, kdo používají jeho tarif pro předplacený mobilní internet Twist Surf+ nebo si z nějakého důvodu ponechali starou generaci paušálních Surf tarifů. S platností od dnešního dne zvyšuje T-Mobile týdenní FUP limit pro uživatele předplaceného zvýhodnění Twist Surf+ z 15 na 25 MB týdně. Balíček zároveň konečně přinese zcela neomezené brouzdání po webu.

Po srpnovém uvedení nových datových tarifů vylepšuje T-Mobile nabídku pro majitele předplacených karet. Noví i stávající uživatelé datového balíčku Twist Surf+ mohou od dnešního dne počítat s vyšším FUP limitem. Pro návštěvy oblíbených stránek v mobilu, kontrolu e-mailů či chatování budou mít týdně k dispozici 25 MB dat místo dosavadních 15 MB.

Už žádný strach

Další dobrou zprávu je, že s balíčkem máte nyní internet zcela bez omezení, stejně jako je tomu u nové generace paušálních internetových tarifů. Ať už využíváte nejrůznější aplikace na jakýchkoli přístupových portech, celý datový provoz bude spadat do limitu balíčku. Zákazník má konečně jistotu, že kromě pravidelné týdenní částky 39 Kč jej nečekají žádné další poplatky za mobilní internet.

Obdobná změna se týká rovněž datového zvýhodnění pro tarifní zákazníky se staršími programy Surf+ a Surf&Mail+. Zákazníci s těmito balíčky mohou používat všechny oblíbené aplikace v telefonu a nezaplatí ani korunu navíc nad měsíční paušál (u Surf+ 118,80 Kč, pro Surf&Mail+ 238,80 Kč). Na závěr si připravil T-Mobile malý bonus. Kdo si nyní na předplacené kartě aktivuje datové zvýhodnění Twist Surf+ poprvé, může jej vyzkoušet první dva týdny zdarma.

 Twist Surf+Internet v mobilu
na denStandardKlasikPremium
Cena39 Kč týdně24 Kč/24 hodinod 110 Kč měs.od 178,80 Kč měs.od 399 Kč měs.
TechnologieGPRS/EDGE/3G
Rychlost3 Mbps/512kbps
FUP limit25 MB týdně10 MB denně100 MB měs.200 MB měs.1 GB měsíčně
Internetneomezeně
E-mail
Další aplikace

Diskuze (55) Další článek: Sony Ericsson zvyšuje zisk, počet prodaných mobilů ale klesá

Témata článku: , , , Nesmysl, Nejrůznější aplikace, Mobil, Tarif, Omezení, Srpnové uvedení, MOBI, T Mobil, Surf, T - Mobil