T-Mobile láká na Majáles, pivo zdarma a soutěž o iPhone 4

T-Mobile se stal generálním partnerem open air festivalů pod názvem t-music Majáles 2011. Příznivci hudby se tak mohou těšit na přední české kapely, mezi nimiž nebude chybět Vypsaná Fixa, Divokej Bill, Wohnout, Chinaski, Tata Bojs nebo Skyline. Zákazníci T-Mobile při nákupu lístku v mobilu získají navíc na akci pivo zdarma. Návštěvníci mohou ušetřit až 20 % vstupného včasným nákupem.

Festivaly proběhnou v těchto městech:

  • 22. dubna Hradec Králové
  • 29. dubna Brno
  • 30. dubna Plzeň
  • 6. května Praha

V rámci festivalů bude probíhat i řada pestrých doprovodných aktivit. Například v pondělí 18. dubna odstartovala SMS soutěž, ve které mohou účastníci získat přes padesát zajímavých cen. Absolutní vítěz získá iPhone 4 s tarifem Bav se na celý jeden rok zdarma, stříbrná a bronzová příčka pak rozhodně neurazí s iPhone 4 a Twist kartou s kreditem ve výši 400 Kč. Dalších padesát výherců se může těšit na CD kapely Chinaski, trička nebo kšiltovky.

Na festivalech nabídne operátor speciální službu „Festival Lockers“. Jedná se o úschovnu, kde si návštěvníci mohou odložit cnnosti, doklady, klíče a batůžky. Pro zákazníky T-Mobile je tato služba zdarma, ostatní pak zaplatí poplatek ve výši 50 Kč. Dalším zajímavým hracím prvkem, který zpestří návštěvu festivalu, budou majálesové svatby na 24 hodin. Půjde o zábavný obřad, během kterého může libovolný pár uzavřít svatbu na 24 hodin. Jde samozřejmě jen o „zkoušku nanečisto“, která nemá žádné právní důsledky.

A co musí udělat ten, kdo chce hrát o iPhone 4? Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá: stačí poslat aktivační SMS ve tvaru MAJALES START na číslo 900 11 03. Následně začnou chodit kvízové otázky, na které je třeba co nejrychleji odpovědět. Jde o nejkratší čas mezi zadáním a odpovědí, šanci na výhru tak mají i ti, co se do soutěžního klání zapojí v pozdějších dnech. Cena jedné SMS činí 3 Kč. Soutěž končí 6. května 2011, vítězové budou obesláni textovou zprávou.

Diskuze (6) Další článek: Vodafone nabídne firmám VDSL internet od 1. června

Témata článku: , , , Apple iPhone 4, Apple iPhone 4 16GB, Apple iPhone 4 32GB, Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 7, MOBI, Mobil l, Pivo, Absolutní vítěz, Mobil, T Mobil, Generální partner, Locker, Open AI, Nejkratší čas, T - Mobil, Soutěž, Žďár