T-Mobile má nový tarif ve stylu Oskarova Po svém

Tisková zpráva

Od 5. dubna mohou zákazníci T-Mobile využít nové nabídky tarifu e80 a poprvé aktivovat první SIM kartu naprosto samostatně a pohodlně prostřednictvím Internetového obchodu T-Mobile. Nový eTarif vychází ze stávajícího standardního tarifu T 80, nabízí však navíc 20 volných SMS a v případě uzavření smlouvy na 12 měsíců dalších 20 volných minut na volání. Služba je určena zákazníkům z řad občanů a malých firem. Zároveň se zavedením eTarifu se rozšiřuje nabídka Internetového obchodu T-Mobile. Zákazníci si budou moci na internetu nejen objednat telefony či Twist sady, ale nově též uzavřít smlouvu, prodloužit ji, či přejít s Twistu na paušál, přičemž jim objednané zboží bude doručeno až domů.

Trend k samostatnosti se projevuje ruku v ruce s rozvojem mobilních komunikací a internetu – zákazníci nahrazují návštěvy peněžních ústavů GSM či internetovým bankovnictvím, a mnohem častěji nakupují na internetu.

„Je stále více zákazníků, kteří oceňují možnost vyřídit své záležitosti v pohodlí domova, či kanceláře, a nemají potřebu kontaktu s operátorem či obsluhou v prodejně. Právě jim jsou určeny naše nové produkty“, vysvětluje Jiří Dvorjančanský, marketingový ředitel společnosti T-Mobile.

Jednoduchá aktivace a obsluha, volné jednotky

Hlavní výhodou tarifu e80 je jednoduchost aktivace i obsluhy, dalšími výhodami jsou pak dostupnost vyúčtování v elektronické podobě a volné jednotky.

Měsíční paušál i sazby nového tarifu jsou shodné se standardním tarifem T 80, navíc však zákazník získá 20 volných SMS do všech sítí. Při uzavření smlouvy na dobu určitou v délce 12 měsíců získá zákazník ještě 20 volných minut do všech sítí.

Pro registraci, výběr služeb a jejich objednání není nutno chodit do Značkové prodejny či volat na Infolinku. Všechny tyto úkony zákazník zvládne sám na internetu, v Internetovém obchodě T-Mobile. Vybrané služby či zboží zákazník obdrží na dobírku do 3 pracovních dnů od objednání, aktivace služeb proběhne do 24 hodin od převzetí. Dobírka v případě eTarifu je ve výši aktivačního poplatku 99 Kč vč. DPH. U zcela nových zákazníků je též požadována záloha na měsíční paušál.

Ceník eTarifu:

Tarif

e80 + 20

e80

se smlouvou na 12 měsíců

se smlouvou na dobu neurčitou

Měsíční paušál

535,50 Kč

535,50 Kč

Volné minuty

80+20 

80 

Volné SMS

20 

20 

Sazby

T-Mobile (Kč/min)

4,17 Kč

4,17 Kč

Ostatní sítě v ČR (Kč/min)

5,36 Kč

5,36 Kč

SMS

2,02 Kč

2,02 Kč

Infolinka T-Mobile, administrace ve značkové prodejně (1 hovor/1 návštěva ZP)

35,70 Kč

35,70 Kč


Poznámky:
- účtuje se první minuta celá, dále je již doba spojení účtována po sekundách
- cena SMS platí do mobilních sítí
- zákazníci s eTarifem nejsou zahrnuti do programu T-Mobile Bonus, nemají nárok na telefony za dotovanou cenu, ani nemohou využít nabídku Happy Partner
- služba je určena zákazníkům z řad občanů a malých firem, které nemají uzavřenu Rámcovou smlouvu nebo Smlouvu významného zákazníka
- noví zákazníci složí také zálohu na měsíční paušál.

O vydání nového vyúčtování, které je dostupné v elektronické podobě na Internetu a WAPu, je zákazník informován zdarma formou SMS. Pokud zákazník za služby platí inkasem, má k dispozici podrobný elektronický výpis za pouhou jednu korunu (1,19 Kč vč. DPH). Služby operátora na Infolince i obsluhy v prodejnách plně nahrazuje služba Můj T-Mobile, díky níž má zákazník úplný přehled o svém účtu a aktivovaných službách.

O službě Můj T-Mobile

Služba Můj T-Mobile umožňuje všem zákazníkům sítě T-Mobile kompletní správu mobilního telefonu i služeb prostřednictvím internetu či wapu. Zákazník si tak může kdykoliv snadno a rychle změnit nastavení služeb, zjistit výši aktuálního vyúčtování či počet T-Mobile Bonus bodů, a to bez nutnosti volání na Infolinku T-Mobile nebo návštěvy Značkové prodejny T-Mobile. Služba je poskytována zdarma a je přístupná přes internetové stránky t-mobile.cz, t-zones.cz nebo přes wapový portál t-zones. Službu je možné aktivovat buď přímo při prvotní registraci na portálu t-zones, nebo dodatečně po přihlášení do t-zones pomocí přihlašovacích údajů přes menu Nastavení (v pravém horním rohu) - Nastavení služeb.

Novinky v Internetovém obchodě

Od listopadu roku 2004 mohou zákazníci využívat služby Internetového obchodu T-Mobile. Zpočátku zákazník mohl na internetu koupit telefon či Twist sadu, prodloužit si smlouvu, nebo využít některé ze speciálních nabídek. V únoru tohoto roku přibylo v nabídce příslušenství, od dubna se nabídka dále rozšiřuje i o aktivace tarifních programů včetně eTarifu a možnost přejít z Twistu na paušál. Internetový obchod tak nabízí plnohodnotnou možnost stát se novým tarifním zákazníkem T-Mobile prostřednictvím internetu.

K většímu pohodlí zákazníka přispěje i to, že už si nemusí pro objednané zboží a služby chodit na poštu – téměř vše je dodáváno kurýrní službou DHL až do domu, a to do tří pracovních dnů od objednání. Zákazník neplatí poštovné ani balné – tyto náklady jsou již zahrnuty v ceně služeb.

Poslední nabídku ocení milovníci „akcí“ – každý měsíc se uskuteční Lucky Day, kdy během jednoho dne bude možno získat pokaždé určitý typ zboží za výjimečnou cenu. Nabídka se bude měnit každý měsíc. Výhodu budou mít ti zákazníci, kteří budou denně monitorovat dění na e-shopu, protože datum i téma akce zůstává do poslední chvíle tajemstvím.

Další informace najdete na www.t-mobile.cz, sekce Internetový obchod

Diskuze (46) Další článek: Eurotel chystá změny v datových službách

Témata článku: Nový tarif, Mobil, Mobil m, Tarif, Oskar, T - Mobil, Peněžní ústav, Nov, Dobírka, Styl, T Mobil, MOBI