T-Mobile: MMS za 6 Kč v neděli nekončí

Paušální i předplacení zákazníci mobilního operátora T-Mobile mají možnost ještě několik týdnů odesílat MMS zprávy za výhodnou cenu, která byla nastolena na konci ledna.

Zákazníci paušálních služeb nyní odesílají multimediální zprávy za 5,95 Kč, u předplacených služeb Twist platí za odeslanou zprávu sazba 6,90 Kč. Od pondělí 1. října mělo být ovšem všechno jinak, zákazníci měli zaplatit za odeslání jedné MMS zprávy téměř dvojnásobnou cenu – tedy takovou cenu, na kterou byli zvyklí před spuštěním akce.

T-Mobile se ale rozhodl tuto výhodnou cenovou nabídku prodloužit minimálně o jeden měsíc, termín prodloužení je již uveden na stránkách operátora. Jakmile ovšem T-Mobile v budoucnu (možná už od listopadu) akci ukončí, zákazníci si budou muset opět zvyknout na sazbu 9,76 Kč za zprávu, která byla stejná pro paušální i Twist zákazníky.

Pro ty, kteří mají odesílání MMS zpráv na denním pořádku, je stále v platnosti výhodný MMS15+ balíček, který obsahuje 15 MMS zpráv do všech sítí (vč. emailových adres) za měsíční poplatek 58,31 Kč (jedna zpráva tak vyjde na 3,89 Kč). Aktivaci balíčku lze provést jednoduchou textovou zprávou ve tvaru MMSP A na telefonním čísle 4603.

Diskuze (10) Další článek: Zákazníci Vodafonu volali letos v zahraničí až o polovinu více

Témata článku: , , MMS, Mobil, T - Mobil, MOBI, T Mobil, Mobil m