T-Mobile nabízí lístky na Hip Hop Kemp se třetinovou slevou

Největší český „urban culture“ festival – Hip Hop Kemp na konci srpna opět ovládne Hradec Králové. I letos akci přináší hudební portál t-music. Hlavními hvězdami letošního ročníku budou The Roots, Atmosphere + Brother Ali a Pharoahe Monch. Pro své zákazníky má T-Mobile připraveny výhody v podobě lístků se slevou ve svém internetovém obchodě, esemeskovou soutěž o vstupenky, speciální t-music zone a další.

Lístky v Bonus katalogu, nebo se slevou v eShopu

Všichni věrní zákazníci T-Mobile najdou v Bonus katalogu vstupenky na festival. Ty si budou moci účastníci věrnostního programu T-Mobile Bonus pořídit za své nasbírané body.

Další možnost, jak levně nakoupit lístky, čeká na zákazníky T-Mobile v eShopu. Od pondělka 7. července jsou vstupenky k dispozici za zvýhodněných 600 korun. Standardní cena v předprodeji přitom činí 950 korun. K tomu, aby zájemce mohl využít tuto nabídku, potřebuje jediné – být klientem T-Mobile. Jeden zákazník si může koupit pouze jednu vstupenku. Za akční cenu je k dispozici celkem 600 lístků.

SMS soutěž

Kdo nestihne nákup za zvýhodněnou cenu, nebo by rád ušetřil na vstupném, může zkusit své štěstí v SMS soutěži. Na www.t-music.cz/hiphopkemp se budou moci všichni zákazníci T-Mobile utkat o 50 lístků. Na pětadvacet nejúspěšnějších čekají nejen dvě vstupenky, ale i možnost navštívit zákulisí festivalu včetně setkání s vybranou kapelou.

t-music zone

Nejen k relaxaci mohou všichni festivaloví účastníci využít speciální t-music zone. V ní si budou moci bezplatně zasurfovat prostřednictvím služby Internet 4G. Nebude chybět velmi oblíbený koutek, kde bude možné si dobít nejen baterku telefonu, ale i kredit. Hosté si budou moci dát zápas ve stolním fotbalu nebo si odnést nezbytnou festivalovou výbavu, jako sedáky a pláštěnky.

Zákazníci T-Mobile bude moci využít také bezplatný informační SMS kanál, který bude odběratele zásobovat veškerými novinkami z festivalu. Stačí poslat jen SMS ve tvaru +TMUSIC na telefonní číslo 4616 a novinky o festivalovém dění, programu a jeho změnách poputují přímo do mobilu.

Diskuze (7) Další článek: „Neomezený“ internet v mobilu od O2 oficiálně

Témata článku: , , Mobil, Culture, MOBI, Fes u, T Mobil, Kemp, T - Mobil