T-Mobile Privátní SMS brána – ideální řešení pro odesílání SMS

Praha, 17. března 2003 – Především pro firemní klientelu je určena nová služba T-Mobile Privátní SMS brána. Služba zákazníkovi umožní provozovat vlastní bránu pro odesílání a příjem SMS zpráv v rámci firemního intranetu nebo internetu. Privátní SMS bránu je navíc možné přizpůsobit firemnímu stylu a propojit s dalšími firemními aplikacemi.

Privátní SMS brána je software, který funguje jako webový server. Pro odesílání a příjem zpráv využívá pevného připojení do SMS centra (např. prostřednictvím služby T-Mobile SMS Connect), popřípadě mobilní zařízení s T-Mobile SIM kartou připojené k počítači (mobilní telefony, GSM moduly). Aplikace rovněž může zprávy přes dané připojení i přijímat a zaznamenávat do textového souboru.

Privátní SMS brána je otevřený systém, který lze přizpůsobit firemnímu stylu a dalším požadavkům na vzhled a způsob komunikace s uživateli. Webové rozhraní má uživatel uloženo na disku v šablonách, které se načítají vždy při startu aplikace, a je tedy možné tyto šablony kdykoliv upravit podle potřeby. Webové rozhraní není navíc jedinou možností, jak vkládat SMS zprávy – Privátní SMS bránu lze propojit s jinými firemními aplikacemi a SMS zprávy poté odesílat přímo z těchto aplikací.

Pro provozování Privátní SMS brány je zapotřebí operační systém MS Windows ve verzích Windows NT 4.0 SP6 Workstation+, Windows 2000 nebo Windows XP. Verze pro operační systém Linux se připravuje.

Aplikace pro provoz Privátní SMS brány včetně bližších informací lze najít na internetu pod odkazem www.t-mobile.cz/psb. Software je ke stažení zdarma, a zákazník tak platí pouze cenu za odeslání SMS zprávy dle tarifu služby, kterou využívá pro připojení Privátní SMS brány k síti T-Mobile. Dříve než se zákazník rozhodne pro využívání aplikace například spolu se službou SMS Connect, může si ji jednoduše vyzkoušet s připojením přes mobilní telefon.

Diskuze (29) Další článek: Eurotel: ode dneška SMS z internetu jen s reklamou

Témata článku: , Idea, Ideální řešení, Odesílání, T Mobil, Brána, Pro +, SMS Brána, T - Mobil, MOBI, Mobil, Řešení