T-Mobile Student končí! Nahradí jej nový tarif Bav se

Od T-Mobilu nám došla pozvánka na tiskovou konferenci, která se koná příští týden a operátor zde představí novou nabídku pro děti a mládež. Podařilo se nám od důvěryhodného zdroje dopředu zjistit, co nového nás čeká.

Nedávno jsme vás upozorňovali, že si T-Mobile nechal zaregistrovat název Tarif Bav se. A právě tarif s tímto názvem je novinkou, která by měla od 23. srpna oživit tarifní nabídku T-Mobilu. Přesněji, nahradí stávající tarif Student. Nejenže nebude možné od 23. srpna tarif Student nově aktivovat, ale všem zákazníkům se automaticky převede tarif Student na tarif Bav se.

Zatím neznáme přesnou strukturu nového tarifu, ale vzhledem k tomu, že bude automaticky zaměněn všem stávajícím zákazníkům s tarifem Student, očekáváme jen kosmetické změny. Cena paušálu by měla zůstat stejná, přibude zřejmě více volných jednotek. To by mohlo znamenat drobné zdražení minutových sazeb.

Je však už jisté, že se bude jednat o tarif pro mladé do 26 let a na jednoho zákazníka bude možné aktivovat pouze jeden takový tarif. Stejně jako u tarifu Student bude v rámci paušálu nabízen balíček rozšířených služeb (3× Downloads, 3× Navigator, 3× MMS). Smlouva se uzavírá na jeden rok a pokud si vyberete dotovaný telefon, musíte počítat s dvouletým úvazkem.

Očekáváme, že tarif Bav se nebude jedinou novinkou, kterou operátor příští týden na tiskové konferenci představí. Sledujte proto MobilManii a nic vám neunikne.

Diskuze (14) Další článek: Greenphone Qtopia: linuxová zbraň na současné smartphony

Témata článku: Nov, MOBI, Nový tarif, Mobil, T - Mobil, T Mobil, Tarif