T-Mobile zlevní o 30 % neomezená mobilní data. Ale musíte je aktivovat tento víkend

T-Mobile pokračuje v propagaci neomezených mobilních dat. Ode dneška po celý následující víkend máte možnost získat aktuální datové paušály Neomezená data SD, HD a Max se slevou 30 %. Data je potřeba aktivovat buď na webových stránkách T-Mobilu nebo v mobilní aplikaci Můj T-Mobile. Zvýhodněné ceny budou platit 12 měsíců.

Tarif Běžná cena Akční cena
Neomezená data SD 675 Kč 472,50 Kč
Neomezená data HD 875 Kč 612,50 Kč
Neomezená data Max 1 175 Kč 822,50 Kč

Čistě datové paušály lze zkombinovat s neomezeným voláním a SMS a získat tak plnokrevný neomezený mobilní tarif – např. Neomezeně SD v kombinaci s neomezeným voláním a SMS lze pořídit za 752,50 koruny (standardní cena 1075 korun). Neomezeně Max spolu s neomezenými hovory a SMS bude stát prvních 12 měsíců 1 102,50 koruny měsíčně.

Nabídka pro stávající zákazníky i Twistaře

Mimořádná nabídka platí pro nové aktivace datově neomezených tarifů, přechod z předplacené karty či přenesení čísla od jiného operátora od 28. února do 1. března 2020. T-Mobile nabízí neomezená mobilní data od loňského září. Od té doby některý z paušálů využívá zhruba čtvrtina zákazníků, kteří si aktivovali nějaký nový tarif.

Stávající zákazníci, kteří neomezená data už používají, mohou ve víkendové akci získat za své peníze vyšší neomezený tarif za zvýhodněnou cenu na celý paušál. Zvýhodněná nabídka čeká i na zákazníky předplaceného Twistu. Na webu si mohou zakoupit Twist SIM kartu „Plaťte jen za data, která spořádáte“ se slevou 30 %. S počátečním kreditem 200 korun přijde na 140 korun. S touto edicí platí zákazník maximálně 10 korun za každých 100 MB spotřebovaných dat. Když nesurfuje, neplatí nic.

Diskuze (27) Další článek: Zcela bezdrátová sluchátka Honor přinášejí známý design a hybridní potlačení hluku

Témata článku: , , , , , , , , , , T Mobil, T - Mobil, Tarif, , Neo +, MOBI, Zákazníci, Data