Tag Heuer vyrobil hodinky ve stylu Super Mario. Cena zarazí i skalní fanoušky

Značka Tag Heuer představila zajímavou limitovanou edici luxusních hodinek Connected ve stylu populární hry Super Mario. Hodinek vzniklo pouhých 2 tisíce kusů a byly vytvořeny v úzké spolupráci se společností Nintendo. Herní prvky jsou protkané softwarem tak designem hodinek. Mají kruhový displej s lunetou, která je kromě hodin a minut doplněna i o populární prvky ze hry, jako jsou houby, podzemní trubky či hvezdičky, které se rozzáří po dosažení určité aktivity.

Nechybí ani ikonický červený pásek a boční tlačítko s vyrytým písmenem M. V hodinkách se nachází sada různých ciferníků s panáčkem Super Mario doplněná o různé animace, které se aktivují ráno a nebo pokud dosáhnete 25, 50, 75 nebo 100 % cíle denní pohybové aktivity. Operační systém wearOS je ovšem protkaný i dalšími easter eggy ve stylu hry Super Mario. Bohužel Tag Heuer neuvádí, zda jde o starou verzi WearOS, nebo se hodinky dočkají již nové verze, kterou Google vyvinul se Samsungem.

Hodinky nabíddnou 45mm displej, 430mAh baterii s celoudenní výdrží a samozřejmě voděodolnost až do hloubky odpovídající tlaku 5 ATM. Zájemce za tuto limitovanou edici zaplatí vysokých 2 150 dolarů (46 500 Kč bez daně). Dostupná bude ve vybraných regionech od 15. července.

Představení hodinek:

Via: Engadget

Diskuze (7) Další článek: Růžová a zelená ladí. Vyjezděte si na Rekole SIMku od Kaktusu se 6 GB dat

Témata článku: , , , , , , , , , , , Styl, Herní prvek, F +, Sup, Tag, Skalní fanoušek, Super Mario, Super +,