Tajné: Motorola chystá 8Mpx fotomobil a další lahůdky

Dva špičkové fotomobily, nový hudební mobil a komunikátor. To zřejmě budou klíčové telefony Motoroly pro rok 2008.

Motorola včera v Amsterodamu pořádala uzavřenou akci, na které zrekapitulovala novinky připravené na letošní předvánoční trh a dala nahlédnout také do vzdálenější budoucnosti. Tyto informace však ještě nebyly určeny veřejnosti a Motorola nevydala žádnou oficiální zprávu o nových telefonech, nicméně z prezentace unikly informace a obrázky čtyř připravovaných telefonů.

Poznámka: obrázky za moc nestojí, jsou to evidentně narychlo zachycené slajdy z prezentace, základní představu o telefonech však poskytnou

Motorola Skarven

Kódové jméno Skarven patří telefonu výsuvné konstrukce, který zřejmě naváže na modely Z8 a Z10. Velkým překvapením je přítomnost 8Mpx fotoaparátu s autofokusem. Dále zaujme velký, 2,8palcový displej s podporou 16 miliónů barev.

Klepněte pro větší obrázek 

Motorola X Pixl

Telefon klasické konstrukce vyrobený ve spolupráci s Kodakem. Opět tedy půjde o nadupaný fotomobil. Vybaven bude 5Mpx snímačem a neměl by chybět autofokus. Měla by „zavařit“ Nokii N95 a Sony Ericssonu K850i.

Klepněte pro větší obrázek 

Motorola Texel

Hudební telefon klasické konstrukce doplní řadu Rokr. Nabídne tenké tělo, solidní výbavu a především kvalitní výbavu pro poslech hudby. Nebude například chybět standardní konektor 3,5mm jack. Oficiální představení je plánováno na únor nebo březen příštího roku.

Klepněte pro větší obrázek 

Genghis

Komunikátor s QWERTY klávesnicí a velkým displejem orientovaným podélně zřejmě nastoupí po modelu Q H9 nebo jej doplní. Ze špatného obrázku můžeme vytušit červeno-černý design, který je dost možná inspirován Motorolou Q 9m.

Klepněte pro větší obrázek

Zdroj: gsmhelpdesk.nl

Diskuze (4) Další článek: Soutěžte s MobilManií o lístky na koncert Underworld a Sony Ericsson W880i

Témata článku: Motorola, Foto, Motorol, Motor, Amsterodam, F +