Tak přeci jen nová skládačka! Samsung 5. srpna ukáže i hybrid Galaxy Z Fold 2

Britská pobočka Samsungu na svém Twitteru vyvrátila veškeré spekulace. Na velké představovací akci Samsung Unpacked, která se uskuteční 5. srpna, se můžeme těšit i na novou skládačku. Podle označení Galaxy Z Fold 2 to sice nemusí být na první pohled až tak patrné, ale bude se jednat o nástupce Samsungu Galaxy Fold. Modelová řada Galaxy Z tak bude od letošního roku sdružovat všechny skládačky roztodivných konstrukcí.

Podle teaseru britské pobočky Samsungu z 5. srpna je jasné, že můžeme očekávat další skládací novinku. A zatímco highlightem Galaxy Foldu byl pestrobarevný motýl, tentokrát můžeme na videu vidět „motýla“ v barevném provedení Mystic Bronze. A to je nová barevná varianta od Samsungu, která se bude zřejmě prolínat např. všemi připravovanými novinkami. Viděli jsme ji již u tabletofonu Galaxy Note20 i u sluchátek Galaxy Buds Live.

Samsung láká na brzkou premiéru další skládačky:

Galaxy Z Fold 2 má na vnější straně nabídnout větší 6,23" AMOLED displej, rozměry vnitřního Dynamic AMOLEDu, jehož strukturální součástí bude i UTG sklo, narostou na 7,7 palce. A máme počítat i s podporou 120Hz obnovovací frekvence. Výkon smartphonu dodá Snapdragon 865+ doplněný 256 nebo 512GB úložištěm. 4 365mAh baterie půjde dobít zrychleně až 25 Watty, uvnitř skládacího hybridu bude běžet Android 10 s nadstavbou One UI 2.5.

Zdroj Twitter

Váš názor Další článek: Honor 9X Pro a Honor 9A vstupují na český trh. A do oběhu putují slevové kódy

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , Motýl, Úkaz, , Z Fold, Britská pobočka, Samsung Unpacked, Mystic Bronz, F +, Galaxy Z Fold, Srpen, Samsun, Hybrid, Skládačka, Galaxy Fold,