Také TCL se hlásí k aktualizaci na Android 12. Nejvyšší model ji dostane v prosinci

I když značka TCL se smartphony na trhu možná není tak etablovaná jako s televizory, snaží se ukázat, že její zákaznická podpora je příkladná. Firma nyní uvedla, že díky úzké spolupráci s Googlem začne od prosince s aktualizací vybraných modelů na Android 12.

Aktualizace se budou týkat letošní řady smartphonů TCL 20. Z ní jsou na našem trhu v prodeji celkem čtyři modely. Nejprve se updatu podle očekávání dočká vlajkový TCL 20 Pro 5G, a to právě v průběhu prosince. V dalších týdnech se přidají i nižší modely TCL 20 SE, TCL 20L a TCL 20R.

TCL používá Android v prakticky čistém provedení jen s několika vlastními změnami. Cílem značky je, aby si uživatel mohl prostředí přizpůsobit podle svých potřeb. Nová verze zároveň vylepšuje spolupráci s dalšími zařízeními.

S prosincovou aktualizací bude TCL skutečně mezi prvními značkami, které update na Android 12 nabídnou. Dosud nejnovější verzi systému od Googlu mohou používat majitelé smartphonů Pixel a od minulého týdne také uživatelé vlajkových modelů řady Galaxy S21 od Samsungu. V prosinci chce svůj špičkový model Zenfone 8 aktualizovat také Asus.

Váš názor Další článek: Google Play testuje reakce uživatelů. Některým mizí důležité detaily aplikací, jiným zase přibyla nová sekce

Témata článku: TCL, , , , , , , Nejvyšší model, Značka, Model, Televizor, Prosinec, Pro +,