Takové Motoroly jste ještě neviděli (přehled bleskovek)

Dubnový ceník telefonů Oskara - Eurotel měl spustit Akcelerator pro zrychlení GPRS - Ceny telefonů T-Mobilu na duben - Oskar nabízí wap 2.0 - Eurotel má 50 000 zákazníků s Data Nonstopem - Pošlete SMS a přispějte na dobrou věc.

Neuteklo vám něco? Nabízíme přehled bleskovek uplynulého týdne. Seřazeno od nejčtenějších.

Takové Motoroly jste ještě neviděli
Brouzdám si tak novinářským webem Motoroly a hledám hezké lifestylové obrázky na titulní stránku připravovaného Katalogu mobilů. Žádné jsem nenašel, ale do oka mi trkla dvě zařízení, která jsem v životě neviděl.

Dubnový ceník telefonů Oskara
Novinky: Samsung SGH-E100, Sony Ericsson T630 a Sony Ericsson T105. K posledně jmenovanému modelu zjišťujeme podrobnosti, podle informací na webu výrobce jde funkčně o naprosto stejný telefon jako známější Sony Ericsson T100.

Eurotel dnes měl spustit Akcelerator pro zrychlení GPRS
Na této stránce na webu Eurotelu jste ještě dnes ráno mohli najít bliží informace o službě Eurotel Akcelerator, která podobně jako GPRSpeed T-Mobilu zrychlí mobilní datové přenosy.

Nový firmware pro Sony Ericssony: už jen v autorizovaném servisu
Sony Ericsson v těchto dnech posílá do oběhu nový firmware R6B021 pro modely T610, T618, T628, T630, Z600 a Z608. Nás budou zajímat hlavně modely T610, T630 a Z600, které se u nás prodávají.

T-Mobile: nové služby na duben
Odesílání SMS přímo a jednoduše z aplikace MS Outlook. Mobilní telefon lze pojistit proti krádeži. Přímé volání s Twistem z mnoha zemí světa. Novinky v downloads.

Známe nastavení Oskara pro wap 2.0!
V automatickém konfigurátoru wapového spojení, který je na webových stránkách Nokie, se u telefonů, které podporují pouze spojení přes TCP/IP objevila možnost poslat nastavení i pro Oskara.

Správce mobilů Mobiledit pro čtenáře MobilManie
Spolu se společností Compelson vám nabízíme ke stáhnutí sedmidenní verzi programu Mobiledit pro správu mobilních telefonů. Program po sedm dnů funguje přesně jako plná verze, potom je omezen.

Závidíme: v Japonsku se prodává další mobil s televizí
Japonský Vodafone dnes oznámil, že v dubnu začne prodávat svůj druhý mobilní telefon s vestavěným analogovým televizním přijímačem. Telefon s označením V401T vyrobila Toshiba.

Eurotel má 50 000 zákazníků s Data Nonstopem
Počet uživatelů neomezeného připojení na internet a e-mail, poskytovaného společností Eurotel Praha, spol. s r. o., v roce 2004 výrazně vzrostl zejména díky úspěšné službě Eurotel Data Nonstop.

Prezident vetoval zákon o DPH: a nastane zmatek
Prezident Václav Klaus dnes vrátil sněmovně návrh zákona o DPH. Řadu položek, které jsou dnes v nižší pětiprocentní sazbě, měl tento zákon zdanit devatenácti procenty, současná sazba potom měla jít na devatenáct procent.

Zelenou linku nabízí i T-Mobile
Minulý týden se Eurotel v tiskové zprávě chlubil, že je jediným mobilním operátorem, který svým firemním zákazníkům nabízí zřízení tzv. zelené linky. Exkluzivita nevydržela ani pár dnů, dnes stejnou službu nabízí i T-Mobile.

Oficiálně: Oskar nabízí wap 2.0
Oskar od dnešního dne nabízí svým zákazníkům technologii WAP 2.0. Majitelé nejmodernějších telefonů tak mohou nejen využívat služby WAP či MMS, ale navíc se snadno připojí k internetu přímo ze svého WAPového prohlížeče.

První tajné obrázky nové N-Gage (a ještě další)
Oficiální premiéra herního mobilu Nokia N-Gage 2 je naplánovaná na 14. dubna v Londýně, ale již nyní se na internetu objevily první tajné snímky očekávaného nástupce.

Eurotel prodlužuje Top minuty
Eurotel se rozhodl posunout termín, do kdy si jeho zákazníci mohou aktivovat balíček Top minuty. Tento doplňkový program za 183 Kč měsíčně zdvojnásobí volné minuty, které jsou standardně k dispozici k tarifním programům.

Pošlete SMS a přispějte na dobrou věc
Na adrese www.darcovskasms.cz najdete stránky, které sdružují informace o možnostech poslat dar na prospěšné konto prostřednictvím speciálně účtované SMS.

Kde jsou nové hry pro N-Gage?
Nokia slibovala, že zaplaví trh hrami pro zařízení N-Gage a že v závěru letošního roku bude pro tuto herní konzoli existovat padesát až sto her. Skutečnost se ale od plánů velmi liší.

Váš názor Další článek: Nová Nokia 6610i s foťáčkem (přehled článků)

Témata článku: Motorola, , Nokia N-Gage, Sony Ericsson T100, Sony Ericsson T630, Přehled, BLE, Blesk, Nejmodernější telefon, Motorol, Motor, Compelson, Pře