Takto vypadá připravovaný LG V40 ThinQ s pěti fotoaparáty a výřezem v displeji

LG sice již letos uvedlo dvě novinky řady V, konkrétně V30S ThinQ a V35 ThinQ, oba modely se však výrazně inspirovaly u loňského LG V30. Pokud však hledáte toho pravého nástupce loňského „vé třicet“, budete to bezesporu připravovaný LG V40 ThinQ. Oznámen má být sice až v polovině listopadu, již teď ale pro vás máme první rendery a také očekávané specifikace.

Fotky sice na první pohled matou, V40 ThinQ bude mít skutečně displej v módním výřezem. Na renderch vidíte podobu, kdy je výkroj v displeji softwarově „deaktivován“. Novinky od LG nabídne celkem pět fotoaparátů - duální selfie a trojitý hlavní fotoaparát na zadní straně. Stejně uspořádání má i stávající Huawei P20 Pro. Kovové šasi na zadní straně doplní sklo, v němž je prostor vyhrazen i pro kruhovou čtečku otisků prstů. Na levé straně, poblíž regulátorů hlasitosti, najdeme vyhrazené tlačítko pro Google Asistenta. Vypínací tlačítko je samostatně na pravém boku, opouští tak „klikací“ čtečku.

Displej by měl zůstat u technologie P-OLED, na němž běžela již V30, mozkem telefonu bude zcela jistě Snapdragon 845. Představení LG V40 ThinQ se má odehrát v pátek 16. listopadu.

První pohled na LG V30S ThinQ z veletrhu MWC 2018:

Zdroj Mysmartprice

Diskuze (40) Další článek: LG představí robotickou konstrukci, kterou si můžete obléci jako Ironman

Témata článku: LG, , , , , , , , LG V30S, LG V35 ThinQ, Duální selfie, Očekávaná specifikace, Módní výřez, Google Asistent, Výřez, ThinQ, Kovové šasi, Kruhová čtečka, F +, Klika, Vyhrazené tlačítko, Displej, První rendery, Zadní strana, Levá strana