Tarify Vodafone Naplno končí: od teď už jen Nabito

Vodafone dnes představil nové tarify Nabito. Za zvláštní upozornění stojí, že nové tarify nahrazují dnešním dnem ty stávající, tedy tarifní řadu Naplno. Mohlo by se totiž zdát, že nové tarify Nabito budou jakýmsi mezistupněm mezi předplacenou kartou Vodafone karta a klasickými paušály s volnými minutami. Operátor však od klasických paušálů s volnými minutami zcela ustoupil a nahradil je tzv. kreditovými paušály.

Samozřejmě to neznamená, že se budou měnit tarify Naplno stávajícím zákazníkům. Ti je mohou využívat i nadále, ale nově si už nebude možné žádný z tarifů Naplno aktivovat.

Vodafone uvádí, že z toho budou zákazníci těžit, protože nové tarify Nabito jsou výhodnější. Málo volající zákazníci (0 – 150 minut měsíčně) prý ušetří s novými tarify 7 % oproti tarifům Naplno, středně volající zákazníci (150 – 500 minut měsíčně) ušetří 2 % nákladů a hodně volající zákazníci (500 a více minut měsíčně) se mohou těšit na slevu 9 %. Navíc jsou tarify vhodné také pro ty zákazníky, kteří upřednostňují komunikaci prostřednictvím SMS zpráv.

Diskuze (15) Další článek: Siemens představuje televizi v mobilu a přes internet

Témata článku: , Málo volající, TED, Tarif, , Voda,