TCL Movetime Family Watch 2. Chytré dětské hodinky umí sledovat polohu a volat přes videohovor

TCL se postupem času stalo specialistou na dětské trackovací hodinky, nyní přichází na český trh s novinkovým modelem TCL Movetime Family Watch 2. Hodinky jsou určeny primárně pro předškolní děti ve věku od 4 do 7 let, rodičům umožní monitorovat aktuální polohu dítěte a zobrazovat ji v jejich smartphonu. Hodinky jsou v prodeji v modré a růžové barvě za 3 500 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Do hodinek se vkládá SIM a podporují i 4G připojení, takže rodiče mohou být se svým potomkem v kontaktu nejen pomocí klasického volání a SMS, ale i posíláním hlasových zpráv nebo prostřednictvím videohovoru. Hodinky lze propojit s libovolným chytrým telefonem s operačním systémem Android nebo iOS, a to prostřednictvím aplikace TCL Connect. Nechybí ani tísňová funkce SOS, kterou dítě může použít v případě ohrožení.

Hodinky mají barevné tělo vyrobené z odolných plastových materiálů. Nabízejí stupeň krytí IP65, který zaručuje prachotěsnost a odolnost proti tryskající vodě. Pryžový řemínek lze odepnout a v případě potřeby vyměnit. Displej má úhlopříčku 1,54 palce a podporuje volitelné virtuální ciferníky. Děti si tak mohou přizpůsobit vzhled ciferníku podle toho, který se jim líbí. V běžném provozu vydrží hodinky na jedno nabití až dva dny provozu, jejich opětovné nabití pomocí microUSB kabelu trvá zhruba dvě hodiny.

Klepněte pro větší obrázek
 

Rodiče mohou sledovat přesnou polohu dítěte díky vestavěné GPS v hodinkách na svém smartphonu v nainstalované aplikaci TCL Connect. V aplikaci lze vymezit na mapě bezpečnou zónu, a pokud ji dítě opustí, aplikace na to rodiče okamžitě upozorní. Díky funkci historie sledování polohy mohou rodiče také dohlížet na to, kde se během dne dítko pohybovalo. Nově je možné polohu na mapě sdílet v reálném čase.


Nejoblíbenější dětské chytré hodinky:

CARNEO GuardKid+ 4G Platinum CARNEO GuardKid+ 4G Platinum
nabízí 46 obchodů za ceny od 2 361 Kč
Porovnat ceny
ARMODD Kidz GPS 4G ARMODD Kidz GPS 4G
nabízí 21 obchodů za ceny od 2 263 Kč
Porovnat ceny
LAMAX WatchY3 LAMAX WatchY3
nabízí 41 obchodů za ceny od 1 954 Kč
Porovnat ceny
LAMAX BCool LAMAX BCool
nabízí 61 obchodů za ceny od 873 Kč
Porovnat ceny
WowME Kids Play WowME Kids Play
nabízí 3 obchody za ceny od 789 Kč
Porovnat ceny

Další oblíbené chytré hodinky pro děti


Diskuze (4) Další článek: Ulefone Armor 15 je první superodolný telefon na světě, z jehož těla vytáhnete zcela bezdrátová sluchátka

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: TCL, , , , , , , , , , Chytré, Poloha, F +, Aplikace, Videohovor, TCL Connect, Family +, Rodiče, Sos,