Telefon od Microsoftu se prý dostane na trh už v létě. Připravte se na Android a dva obří displeje

Když Microsoft na začátku října představil nekonvenční skládací smartphone Surface Duo se dvěma displeji a Androidem, vysloužil si smíšené reakce. Jednak tu bylo nadšení z produktu samotného, ale také zklamání, že má přijít na trh až před Vánoci 2020. Podle posledních zpráv od Windowscentral.com to ale vypadá, že firma plány přehodnotila a telefon pustí mezi lidi už v létě.

Hlavním důvodem pro pozdní start mělo být současné vypuštění celé řady společně s o trochu větším Surface Neo (běží na Windows X). Argumenty pro dřívější start jsou však pádné. Telefon je prý prakticky hotový a trh skládacích zařízení se pomalu roztáčí díky Samsungu a Motorole, zbytečné čekání by novince nemuselo prospět.

Nové plány na uspíšený start však může zhatit koronavirus, který komplikuje výrobu napříč celým dodavatelským řetězcem. Tak či tak, více bychom se měli dozvědět při jarní prezentaci, na které Microsoft ukáže Surface Go 2 a Surface Book 3.

Diskuze (20) Další článek: Vodafone investoval do satelitní sítě SpaceMobile. Připojí se k ní i běžné mobily

Témata článku: Microsoft, , , , , Obří displej, Windows X, Mic, Léto, Start, ? Displej, Trh, Telefon, Displej, DOS, Surface Book,