The Elder Scrolls: Legends koncem března dostane aktualizaci Houses of Morrowind

Společnost Bethesda informovala na svém webu o vydání rozšíření pro karetní hru The Elder Scrolls Legends, která je mimo platformy PC dostupná na Androidu i iOS. Nové rozšíření Houses of Morrowind je zatím největší od samotného vydání hry, nabídne 149 nových karet a známé postavy z her The Elder Scrolls III: Morrowind a The Elder Scrolls: Online.

Hlavní změnu přináší karty, které využívají až tři atributy (tj. barvy). Ve hře bylo doposud možné zkombinovat pouze dva atributy, jakmile si však do balíčku přidáte kartu Dagoth Ur, můžete v balíku využít karty jednoho atributu navíc. Pro všechny balíčky pak platí, že jejich maximální velikost byla zvýšena ze sedmdesáti na rovných sto karet.

Nové rozšíření obsahuje karty od pěti frakcí: House Redoran, House Telvanni, House Hlaalu, Tribunal Temple a House Dagoth. Bethesda zatím odhalila jen několik nových karet, další má ukázat v průběhu následujících dní. Expanze startuje 29. března, příběhový režim půjde dokoupit za herní měnu nebo reálné peníze, to stejné platí i o rozšiřujících balíčcích.

Představení karetní hry The Elder Scrolls: Legends:

Karetní hra The Elder Scrolls: Legends je zatím hlavním konkurentem hitu Hearthstone, za nímž stojí společnost Blizzard. Tato dvojice však s napětím očekává, jak se povede hře Magic: The Gathering Arena, která reprezentuje „e-sport“ verzi papírového MtG. Hra je zatím dostupná v betaverzi pouze na PC, ovšem jako prapůvodce sběratelských karetních her s fantasy tématikou může v krátkodobém výhledu s poměrem hráčů Hearthstonu a The Elder Scrolls: Legends výrazně zamíchat. Tedy pokud se dostane i na smartphony a tablety..

Zdroj Bethesda

Váš názor Další článek: Google kupuje Lytro. Firma drží unikátní technologie pro fotografii, virtuální a rozšířenou realitu

Témata článku: , , , , , , , Karetní hra, Blizzard, MagicThe Gathering, Následující den, Balíček, Reálný peníze, Konec března, The Elder Scroll, DOS, Nová karta, Příběhový režim, Magic The Gathering, Maximální velikost, Mor, Vydání hry, Rozšiřující balíček, Napětí, Atribut,