The Plug: Kola značky Ghost mají USB konektor na nabití mobilu. Kde bere šťávu?

...v dynamu. Ale neplést s tou věcí, kterou váš dědeček vozil na kole, roztáčela se kontaktem s pneumatikou, hučela jak úl a museli jste si vybrat, jestli budete svítit, nebo pojedete rychle, protože kvůli značnému odporu obojí prostě nešlo.

V případě špičkových kol značky Ghost jde o magnetické dynamo KT Dynamo Hub JH-KD5F integrované do náboje předního kola, USB konektor je v představci, takže s i krátkým kabelem pohodlně dosáhnete na telefon upnutý na řídítkách. Celému systému říkají The Plug.

Mnoho detailů neznáme, osobní zkušenost chybí, ale pár detailů nám v Ghostu řekli. The Plug si můžete koupit s cestovatelským gravel bikem Road Rage Endless, k dalším modelům zatím systém přikoupit nejde. Více se o dynamu dozvíte v katalogu výrobce na straně 28-31.

Jak vybrat mobil pro školáka:

 

Diskuze (8) Další článek: K Huawei P20 Pro od Vodafonu můžete vyhrát luxusní zájezd do Dubaje. K ruce budete mít i osobního sluhu

Témata článku: , , , Celý systém, Dědeček, Nabití, Krátký kabel, The Plug, Šťáva, Osobní zkušenost, USB, Mobil, Pár detailů, MOBI, Přední kolo