Time Crisis a Inspector Gadget (mobilní hry)

Prostřílejte se do pevnosti ovládané teroristy a zachraňte svět. Pomozte detektivovi porazit Dr. Claw v oficiální hře k oblíbenému seriálu.

Vyzkoušejte nejčerstvější novinky v mobilních hrách: akční bojovku Time Crisis 3D, arkádu podle televizního komiksu Inspector Gadget, závodní pecku Ridge Racer 3D a legendárního Pac-Mana v provedení pinball. Hry podporuje většina v současnosti prodávaných i starších telefonů. Pokud si nejste jisti, zda je vybraná hra určena pro váš typ mobilu, ověřte si tuto skutečnost podle návodu v závěru článku.

Java hry - recenze - novinky ze světa mobilních her

Autor: Matěj Gause


Time Crisis 3D

Zabíjení teroristů patří mezi nejoblíbenější činnosti každého správného člověka. Jinak si snad nedovedu vysvětlit neutuchající příval her na toto téma. Nutno uznat, že vpálit kulku mezi oči zlému teroristovi má něco do sebe, a tak nadšeně sledujeme každý nový přírůstek. Time Crisis je stařičká předělávka akční pecky z PlayStation 1, takže na mobilním telefonu se dočkáte pěkné grafiky a zběsilé akce, které bude dost.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Jako speciální voják se ocitnete sám na nepřátelském území a vaším úkolem je postřílet všechny teroristy, osvobodit rukojmí a zachránit svět před totální katastrofovou! Zachránit světovou demokracii nebude jednoduché. Ostatně kdo kdy hrál oblíbené akční pecky jako Cally of Duty, tak tady bude jako doma. Včetně kampaně máte k dispozici také mini mise, ve kterých si vyzkoušíte rychlost. Time Crisis není jen obyčejná střílečka, zbraně si můžete dokonce i upgradovat a různorodé cíle jen oživují normálně strohé střílení. Nabušená 3D grafika, pořádná akce jsou rozhodně hlavními tahouny, díky kterým byste tenhle titul neměli přehlédnout.

Time Crisis 3D (akční, bojová):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HEFXE na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Inspector Gadget

Bionický detektiv Gadget potřebuje zase pomoct. Jeho největší nepřítel a kazisvět Dr. Claw vylezl ze svého tajného úkrytu, aby terorizoval Zemi. Naneštěstí má detektiv Gadget po ruce několik velmi chytrých udělátek a dalších nástrojů, díky kterým může zlého nepřítele poslat za mříže. Oficiální mobilní hra podle slavného kresleného seriálu. Na detektivním dobrodružství potkáte také své věrné přátele Penny a roztomilého psa Braina a dostanete k ruce pěkné hračky jako Gadget auto nebo Gadget helikoptéru.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

Na cestě můžete sbírat různé bonusy v podobě diamantů a dalších drahých kamenů, abyste si polepšili ve výsledném skóre. Inspectora Gadgeta čeká několik různorodých prostředí od hradů po doly, ve kterých bude muset předvést své detektivní umění. Vcelku se jedná o povedenou akční adventuru, která těží ze slávy svého kresleného seriálu. Na mobilních telefon zase po dlouhé době pronikla pěkná hra. Inspector Gadget potěší jak věrné fanoušky seriálu, tak i úplné nováčky.

Inspector Gadget (arkáda):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HRQFR na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Ridge Racer 3D

Tahle závodná pecka původně vyšla již v roce 1994 v Japonsku jako vůbec první hra na stařičký PlayStation 1 a nutno říct, že Ridger Racer 3D tehdy dokázal upoutat k sedačce miliony lidí právě díky svému čistému arkádovému stylu. V takové hře si totiž vystačíte pouze s tlačítky “4“ “6“ a “5“ pro driftování. S Ridge Racer 3D zažijete pravý pocit zvrušení a adrenalinu ze zběsilé jízdy v nadupaných sporťácích.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

V Ridge Racer 3D začínáte jako v kterékoliv jiné závodní hře, vyberete si z několika bohužel nelicencovaných aut jedno, které vám padne do oka, usednete za volant, a pak už jen sledujete, jak rychle mizí krajina za vámi. Projedete se džunglí měst, ale i plážovými oblastmi, prostě arkádové závody, ve kterých moc nekoukáte okolo. Jedna z nejslavnějších závodních her na konzole konečně dorazila i na mobilní telefony. Nenechte si ujít fantastický 3D zážitek za volantem na svém mobilu.

Ridge Racer 3D (závodní):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HGAUK na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Pac-Man Pinball 2

Legendární Pac-Man je zpět! Super rychlý a super zábavný pinball pro mobilní telefony. Pinball skvěle kombinovaný s arkádovým bláznovstvím – to tu ještě nebylo. Včetně líbívé animace a zběsilé rychlosti vás čeká skvělá zábava, díky které se do hry dostanete a prsty z klávesnice jen tak nepustíte, protože nový Pac-Man pinball je pořádně návyková oddychovka. Hra běží na moderním psychics enginu pro animaci, takže vystřelený žlutý Pac-Man světelnou rychlostí doslova prohučí různými překážkami, navíc tak efektně, že se téhle chytlavé záležitosti jen tak nezbavíte. Pac-Man Pinball 2 je návyková hra od okamžiku, kdy přilepíte vaše prsty k odpalovacím pálkám, tak se na novém Pac-Manovi stanete závislými. Pinball nebyl nikdy tak zábavný jako teď!

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Pac-Man Pinball 2 (arkáda):

  • k získání hry pošlete SMS ve tvaru CPS HDYCR na číslo 900 09 80 (cena 80 Kč)

Doplňující informace

Hry jsou v češtině nebo slovenštině, může se ale stát, že pro váš mobil nejsou lokalizovány. V tomto případě vám bude doručena anglická verze.

Pro zjištění podpory vybraného obsahu vaším telefonem pošlete SMS s textem:

STAHNU[mezera]KOD na číslo 900 09 03 (cena za SMS je 3 Kč)

KOD je pětipísmenný objednací kód a je uveden u každé nabídky. 

Příklad: STAHNU HABCD

Cena za stažená data se řídí dle ceníku vašeho mobilního operátora. Před stažením si zkontrolujte, zda máte dostatek volné paměti v telefonu. Telefon musí mít aktivován a správně nastaven WAP, telefony Siemens navíc nastaven i tzv. Java profil – pomůže vám infolinka vašeho mobilního operátora. V případě objednávky na nepodporovaný telefon vám MobilBonus hru zdarma vymění za jinou.

Technicky zajišťuje MobilBonus, s. r. o., help@mobilbonus.cz, infolinka +420 777 717 535 (Po–Pá 8:00–16:00).


© 2009 ELECTRONIC ARTS INC. ALL RIGHTS RESERVED.

Váš názor Další článek: T-Mobile Bonus mění od prosince zvýhodněnou službu

Témata článku: , , , INS, Time, Drahý kámen, Nepřátelské území, Mobil, Call of Duty, Rukojmí, Střílení, MOBI, Tim, Penny, Předělávka, První hra, Výsledné skóre, Zabíjení