Titulní strana časopisu vyfocená mobilem už nikoho nedojme. Naomi Cambell to posunula na vyšší level

Fotku z mobilu už měly na titulní straně časopisy Billboard, TIME, Elle, Sports Illustrated a další. Naomi Cambell to však posunula ještě o kousek dál. Aktuální pandemie donutila improvizovat i ji, a tak si kromě titulní strany nafotila i doprovodné snímky v článku uvnitř. Jde o časopis Essence, který číslem květen/červen 2020 slaví 50. výročí.

Nejzajímavější je, že si Naomi udělala i vlastní make-up a celý styling, fotila iPhonem. Poznali byste to? Fotky vypadají skvěle. Zahraniční média tvrdí, že jde o první takový případ, dosud se hvězdy neobešly bez asistence specialistů.

„I když to pro mě bylo smutnou vzpomínkou na všechny lidi v produkci, kteří kvůli koronaviru nemohou aktuálně pracovat, přineslo mi to také jistou naději a povzbuzení. Jsme zakořeněni v našich znalostech a rozvíjíme tak svou kreativitu a zároveň máme plnou kontrolu nad našimi příběhy. Tato krize nás posílí,“  řekla k focení Naomi.

Diskuze (8) Další článek: Osvěženou P30 Pro New Edition nabídne Huawei i v Česku. Co je vlastně nového?

Témata článku: , , , Titulní strana, Sports Illustrated, Mobil, Tim, Billboard, Essence, Vysoký level, MOBI, Level, Časopis, Ella, Naomi