To nejdůležitější na jediný dotyk. QuickPad je mobil předělaný na unikátní zkratkovníček

QuickPad vypadá jako smartphone a pravděpodobně to po technické stránce je smartphone (na jednom z GIFů dokonce jako by byla vidět podsvícená funkční tlačítka Androidu), ale strůjci projektu jej přetvořili v unikátní zařízení. Jeho 6" displej slouží jako uživatelsky nastavitelná klávesnice pro nejpoužívanější zkratky.

Ale displejem to nekončí. V balení dostanete šest silikonových pláství, které připevníte na displej a rázem máte skutečnou klávesnici, na které se prsty mohou orientovat po hmatu. Dostanete také nálepky, které lze potisknout nebo popsat, takže získáte opravdu unikátní klávesnici.

Takhle se QuickPad představil na Kickstarteru:

Výsledkem může být kalkulačka, speciální klávesnice pro grafický editor, filmovou střižnu, jednu konkrétní hru, kancelářský program, oblíbené aplikace, oblíbené weby atd. atd. Některé sady jsou připravené, vlastní si můžete v editoru udělat sami.

Ale ani tím to nekončí. QuickPad může zobrazovat widgety,  díky integrovanému infračervenému přijímači/vysílači z něj můžete udělat unikátní dálkový ovladač třeba pro všechny vaše domácí přístroje.

QuickPad připojíte USB kabelem k počítači s Windows, MacOS nebo Linuxem, v současnosti je na Kickstarteru, u prvních zákazníků má být v říjnu a cena začíná na 79 librách, tedy cca 2 300 Kč.

Jak se QuickPad programuje:

Diskuze (1) Další článek: Jak zrychlit a vylepšit domácí Wi-Fi

Témata článku: , , , , , , , , , Editor, Jediný dotyk, První zákazník, Libra, On Device, Domácí přístroj, Technická stránka, Grafický editor, Skutečná klávesnice, USB, Potisk, Speciální klávesnice, Oblíbený web, MOBI, Unikátní zařízení, Dotyk,