To tu ještě nebylo. Land Rover Explore je obrněnec s přídavnými moduly

Nečekejte nic ve stylu Ara, což byl tak složitý projekt, že jej nezvládl ani mocný Google. Tohle je spíš variace na Moto Mods. Mobil je kompaktní a moduly se přicvaknou na jeho záda.

Land Rover Explore si odbyl předpremiéru na sportovním veletrhu ISPO v Mnichově, všechny detaily se dozvíme koncem února na veletrhu MWC. Už od pohledu je jasné, že jde o mobil se zvýšenou odolností, obrázky naznačují možnost ovládat displej v rukavicích. K přídavným modulům máme jen kusé informace. Adventure Pack má přidat citlivější anténu pro GPS (je to s kvalitou dnešních GPS čipů ještě potřeba?), druhou baterii a hledáček pro rozšířenou realitu (prý kvůli navigaci v divočině). Na obrázku je modulů více, nechme se překvapit, co základnímu telefonu přidají.

Explore vypadá atraktivně, ale počkejme si na detaily, jestli také bude dávat smysl. Smartphony se značkou Land Rover vyrábí Bullitt Group – stejná firma, která stojí za populárními obrněnci značky CAT.

Via telefoonabonnement.nl

Váš názor Další článek: Huawei přidusí vlastní dítě. Jeho P Smart je skoro stejný jako zatím nepředstavený Honor 9 Lite

Témata článku: , , , , , , , , , Obrněnci, Land, Rover Explore, Stejná firma, Variace, Veletrh, Hledáček, Modul, Motto Mods, LAN, Rover, Přídavný modul, Základní telefon, Adventure, Složitý projekt, Bullitt Group