Tohle byste od Samsungu nečekali, vyrábí už i džíny. Mají speciální kapsu na Z Flip

Že Samsung dokáže vyrobit kde co, od ledniček, přes mobily, až po televizory, asi nikoho nepřekvapí. Působnost jihokorejské firmy ale nyní trochu nečekaně přesahuje i do světa módy. Samsung stojí za výrobou džínových kalhot, které mají speciálně designovanou kapsu pro jeho smartphone Galaxy Z Flip.

Jde o lokální iniciativu australského Samsungu a tamní oděvní značky Dr Denim. Společnými silami navrhli pánské a dámské džíny nazvané Z Flip Pocket Denim. Jsou ušity ve stylu 90. let se širokými nohavicemi a vysokým sedem.

Džíny budou vyrobeny v limitované edici 450 kusů s výrazným potiskem písmene „Z“ přes přední kapsy. Navíc dostanou neobvyklou kapsu na pravé nohavici, která má sloužit pro uschování složeného véčkového smartphonu. Naopak, aby nikoho nesvádělo vkládat na poškození náchylný skládací telefon na do zadních kapes, byly zcela odstraněny.

Brandované džíny už jsou k zakoupení přímo na stránkách Dr Denim. Dámská i pánská verze se prodává shodně za 1 499 australských dolarů (cca 24 600 Kč), což by za samotné kalhoty bylo asi hodně. Jenže v ceně je i smartphone Galaxy Z Flip3 se 128GB úložištěm, a to už potom džíny vycházejí prakticky zadarmo.

Džíny od Samsungu:

Zdroj: Samsung Australia

Diskuze (9) Další článek: Netflix boří hranice zábavního průmyslu. U Androidů mimo filmů a seriálů nově nabízí i hry

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy Z Flip3 5G, Samsun, F +, Say Goodbye, Džíny, Lednička, Samsung Ne, Kapsa, Televizor, Uschování,