Tohle si Google za rámeček nedá. Prototyp zatím nepředstaveného Pixelu 7 šlo koupit na eBay

  • Google už zase řeší skandál s Pixely
  • V prodeji se ukázal prototyp Pixelu 7
  • Jeho fotografie v nabídce evidentně nafotil Pixel 7 Pro...

Pojem „restaurace“ je se řadou Pixel zmiňována, možná až příliš, často. Zatímco v první letech vývoje Pixelů mohlo jejich ponechání ve stravovacím zařízení vypadat jako nedbalost, v posledních letech to vypadá na spíše na taktiku, která pomůže vyšroubovat zájem. Naposledy se tak stalo u chystaných hodinek Pixel Watch. Tentokrát však někdo ze zaměstnanců Googlu evidentně přestřelil. Na Ebay se totiž objevil prototyp připravovaného Pixelu 7, který byl pořízen Pixelem 7 Pro.

Součástí aukce byl prototyp Pixelu 7, který můžete vidět v naší galerii. Jednalo se o smartphone černé barevné varianty (Stormy Black) s označením GUV6C. Aukce byla ukončena dříve, a to kvůli údajné chybě v jejím popisu. Zdá se však, že zde spíše zaintervenoval Google. A ten, kdo byl dle záznamů aktuální držitel tohoto prototypu (důkaz poskytuje přiznaný kód na zadní straně), se tak může zcela reálně obávat soudního sporu.

Klepněte pro větší obrázek
Nestává se moc často, že by se na internetu objevil v prodeji prototyp chystaného smartphonu...

Dle uváděných specifikací se jedná o prototyp telefonu se 6,4" displejem, 8GB RAM a 128GB pamětí, v němž je k dispozici rozpracovaná verze systému Android 13 s aplikacemi, které jsou určeny přímo pro Pixely. Budoucí telefon od Googlu prozradil zejména nový design zadního fotomodulu, na čtvrté fotografii můžete v odrazu zad vidět i siluetu Pixelu 7 Pro, který jej nafotil. Na Ebay se telefon nabízel za 450 dolarů (cca 10 400 Kč), ovšem aukce skončila bez jakéhokoliv příhozu. Oficiální premiéra řady Pixel 7 se odehraje letos na podzim.

Ekosystém chytrých zařízení řady Pixel:

Zdroj Ebay

Diskuze (2) Další článek: Řada Honor 70 má známý design a nový fotoaparát. Potěší hlavně vloggery

Témata článku: Google, , , , , , , , , , , , , , Skandál, Restaurace, Rámeček,