TomTom Start: pro ty, kdo s navigací začínají

TomTom představil zbrusu novou automobilovou navigaci s více než příznačným názvem Start. Vzhledem k ceně směřuje především na ty uživatele, kteří s navigací teprve začínají. Sympatie si pak dozajista získá barevnými kryty.

 


TomTom Start: malá a libovolně barevná navigace

TomTom Start nabízí displej s úhlopříčkou 3,5 palce, díky nízké tloušťce se bude snáze přenášet. Na kompaktních rozměrech celé sady má svůj vliv i držák, který ale nemá žádné rameno a obávám se, že při přichycení na čelní sklo bude mimo pohodlný dosah ruky.

 
Držák postrádá prodlužovací rameno

Tvůrci mírně zjednodušili i prostředí, základní menu nabízí pouze dvě základní ikonky pro plánování trasy a prohlížení mapy. Zároveň ale navigace nepostrádá nic z klíčových funkcí TomTomu: inteligentní trasy IQ Routes a opravy mapových podkladů Map Share.

 
Spousta barevných krytů pro individualizaci navigace

Navigace TomTom Start se již objevila v cenících českých internetových obchodníků, zatím ji však nenabízí skladem. Doporučená cena činí 3 190 Kč za verzi s regionální mapou, za kompletní Evropu si pak můžete připlatit šest stovek. Barevné kryty – tzv. StartSkins - stojí 399 Kč za kus.

Diskuze (8) Další článek: Nejoblíbenějším operátorem roku 2009 je Vodafone

Témata článku: , , Dosah ruky, Start, Tom, Pro +