TOP 8 mobilních telefonů pro školáky a studenty

Pojďte se společně s internetovým obchodem Huramobil.cz podívat na 8 mobilních telefonů pro školáky a studenty. Mobily děti potěší super výbavou, rodiče zase bezva cenou! Hlavní výhodou těchto telefonů je dlouhá výdrž, výkonný procesor, super fotoaparát, moderní design a to vše za dostupnou cenu.

1. STK Storm 3

Klepněte pro větší obrázek

První zástupcem je malý pracant STK Storm 3, který vyrábí nová značka STK z Velké Británie. Ta je na našem trhu poměrně krátce, ale její telefony se zatím ukázaly jako skvěle zpracované a zároveň dostupné pro všechny.

STK Storm 3 je skvělou volbou, pokud vybíráte první mobil pro svého školáka. Jeho předností je malý 4” IPS displej. Telefon je vyroben z tvrdého materiálu, navíc se díky malé velikosti skvěle drží v ruce. Další vlastností, kterou vaše dítě ocení, je zadní fotoaparát s rozlišením 5MPx, se kterým zachytí každý okamžik. Telefon sice není žádný herní mobil, ale i tak dokáže spustit většinu her. To díky čtyřjádrovému procesoru a 1GB operační paměti. Ve spojení zůstane celý den s 1350mAh baterií.

2. STK Hero X

Klepněte pro větší obrázek

Dalším zástupcem z STK telefonů je dokonalý a jedinečný mobil Hero X. Ten je jasným vítězem v poměru cena a výkon. Pokud sháníte mobil, který zaujme i náročnějšího školáka, pak je tento přesně pro vás! Jeho hlavní předností je prémiový design, za který může elegantní konstrukce vyrobená z kovu a skla. Vše co děti zajímá, si prohlédnou na kompaktním 5” HD displeji. V dnešní době jsou skvělé fotografie na sociálních sítí ch samozřejmostí, proto má mobil hlavní fotoaparát s rozlišením 13MPx. Na selfie fotky je tady 8MPx přední fotoaparát. Online zůstane celý den díky baterii s kapacitou 2050mAh. To vše za super cenu!

Videorecenze Huramobil.cz na STK Hero X

3. Lenovo Vibe K5 Plus

Klepněte pro větší obrázek

Mobil pro školáky, kteří chtějí být IN! Lenovo Vibe K5 je vyrobeno z kvalitních materiálů, které doplňuje odnímatelný zadní hliníkový kryt. Kompaktní 5” FullHD displej je chráněn odolným sklem. To zamezí škrábancům, odřeninám a navíc díky speciální úpravě eliminuje výskyt mastných otisků prstů. Parádní fotky školáci udělají s 13MPx fotoaparátem. Pro skvělý hudební zážitek vybavilo Lenovo telefon ekvalizérem Dolby ATMOS, který z mobilu dělá dokonalého společníka pro všechny, co milují kvalitní hudbu. Lenovo K5 Plus se řadí mezi nejvýkonnější telefony ve své třídě. Pohání ho osmijádrový procesor a 2GB paměť RAM.

4. Lenovo A2010

Klepněte pro větší obrázek

Levný mobil pro školáky, se kterým nemusí dělat kompromisy! Lenovo A2010 je skvělou volbou, pokud chcete maximální výkon za minimální cenu. Jeho předností je elegantní a lehká konstrukce, která s malým 4,5” displejem, dokonale padne do ruky. Na zádech telefonu naleznete 5MPx fotoaparát, se kterým školák zachytí každý moment. Nemusíte se bát, že by se mobil rychle vybíjel. Při standardním používání vydrží až 2 dny!

5. Huawei Y3 II Dual-SIM

Klepněte pro větší obrázek

Další skvělý mobil, který zaujme super poměrem ceny a výkonu! Huawei Y3 II je vyroben z tvrdého polykarbonátového materiálu. Kromě praktického 4,5” displeje telefon zaujme také hlavní 5MPx fotoaparátem a čtyřjádrový procesor s 1GB RAM pamětí. Potěší vás také baterie s výdrží až 2 dny (2100mAh) a nejrychlejší 4G LTE internet.

Videorecenze Huramobil.cz na Huawei Y3 II

6. Huawei Y5 II Dual-SIM

Klepněte pro větší obrázek

Malý, ale výkonný mobil, takovou přezdívku si vysloužil Huawei Y5 II. To pro jeho kompaktní 5” IPS displej, který díky své velikosti skvěle padne do ruky. Na super fotky je tady hlavní 8MPx fotoaparát a menší přední selfie 2MPx fotoaparát. Vše běží brilantně rychle díky čtyřjádrovému  procesoru s pamětí 1GB RAM. O výdrž baterie nemusíte mít strach, výdrží až dva dny (2200mAh). Opět nechybí nejrychlejší 4G LTE internet.

Videorecenze Huramobil.cz na Huawei Y5 II

7. Huawei P8 Lite Dual-SIM

Klepněte pro větší obrázek

Tak s tímto mobilem udělá vaše dítě parádu! Huawei P8 Lite je totiž jedním z nejprodávanějších mobilů na našem trhu a to díky parádním vlastnostem. Vše podstatné si školák prohlédne na kompaktním 5” IPS displeji. Super fotky, které budou mít nejvíce lajků, zachytí s 13MPx hlavní fotoaparátem a to v extra QuadHD rozlišení. Samozřejmostí je 5MPx selfie fotoaparát. Na mobilu může hrát všechny hry díky osmijádrovému procesoru a 2GB RAM paměti. Nechybí ani funkce Dual-SIM a rychlý 4G LTE internet.

8. Huawei P9 Lite Dual-SIM

Klepněte pro větší obrázek

Posledním telefonem je Huawei P9 Lite, který je pro studenty jako stvořený. Kvalitně zpracovanou a elegantní konstrukci doplňuje 5,2” FullHD IPS displej. Na zadní straně telefonu naleznete nejmodernější čtečku otisků prstů, pro dokonalé zabezpečení. Dalším plusem je 13MPx fotoaparát a přední selfie 8MPx fotoaparát. Huawei P9 Lite je také skvělým herním mobilem. Vše totiž běží na výkonném osmijádrovém procesoru s pamětí 2GB RAM. To doplňuje baterie s výdrží až 2 dny (3000mAh) a nejrychlejší 4G LTE internet.

Videorecenze Huramobil.cz na Huawei P9 Lite

Jaký telefon pro svého školáka vyberete? :)

Klepněte pro větší obrázek

Znáte Huramobil.cz?

Huramobil.cz je specialista na mobilní telefony z české distribuce a příslušenství již od roku 1997. Víte, proč je Huramobil.cz tak úspěšný na českém trhu? Klíčovým prvkem je individuální péče a následná spokojenost každého zákazníka. Díky tomu se Huramobil.cz umístil mezi finalisty v ceně kvality v prestižní soutěži ShopRoku 2015 pořádané portálem Heuréka. Na vlastním skladě disponuje zásobami v počtu cca 20.000ks. Můžete si být tedy jisti, že zboží, které je právě skladem a objednáte jej do 17:00 Vám bude doručeno následující pracovní den a díky tomu je průměrná doba dodání zboží k zákazníkovi neuvěřitelných 1,8 dne. Nevěříte? Podívejte se na podrobné statistiky z nezávislého porovnávače Heuréka.cz. Huramobil.cz by doporučilo 99% zákazníků svým známým. Budete i vy mezi nimi?

Další článek: Apple spustil prodej repasovaných iPhonů. Slevy přesahují 100 dolarů

Témata článku: Huawei P8, Huawei P8 64GB, Huawei P8 Lite, Huawei P8 Max, Huawei P9, Huawei P9 Lite, Huawei P9 Plus, Huawei Y3 II, Huawei Y5, Huawei Y5 II, Lenovo A2010, Lenovo K5, Lenovo K5 Plus