Totální šílenost? Kryt s obří anténou přidá iPhonu funkci vysílačky

Crowdfundingový server Indiegogo dost často vyplodí různé šílenosti, a jednu z nich si ukážeme v našem článku. Jedná se o první kryt na světě, jehož součástí je regulérní vysílačka s vystouplou anténou. Ale pozor, není to vše. Pouzdro DT NO.1 IP01 ochrání před pády a nárazy, a jeho součástí je i 3 500mAh powerbanka. „Vysílačkový“ kryt je kompatibilní s iPhony různých velikostí.

Tento zajímavý gadget vychází z toho, že se v terénu můžete s přáteli ve skupině dorozumívat vysílačkou. Stačí tak otočit iPhone na druhou stranu, přimontovat anténu a pustit se do vysílání a příjmu v pásmu 400 - 470 MHz, šestnáct kanálů si pak můžete uložit do paměti mezi oblíbené. Krátká anténa umožní rádiový dosah až 3 km, s větší anténou počítejte s rozšířením dosahu o další dva kilometry.

Pouzdro s vysílačkou pro iPhony - to zní samo o sobě dost šíleně:

Dvoubarevný kryt přidá vloženému iPhonu ochranu proti pádům, v případě potřeby z něj můžete doplňkovým kablíkem dobít vložený iPhone. Výrobce slibuje kryt s vysílačkou pro každý iPhone, příslušenství je však zatím ve fázi „Comming Soon“, takže zatím neznáme jeho cenu. Více informací se již brzy objeví na těchto stránkách kampaně.

Diskuze (7) Další článek: Honor Magic 2 má ještě jeden trumf. Dostane první grafenovou baterii na světě

Témata článku: , , , , , , KML, Anténa, Funkce, Velká anténa, První kryt, Druhá strana, Síl, Šílenost, Kablík, Dosah, Zajímavý gadget, Total, Vysílačka, Pád, Pouzdro, Kryt, Walkie Talkie, Crowdfundingový server, ANT +,