Toto jsou první fotky skládačky od Xiaomi. Vypadá podobně jako Galaxy Z Fold2

Xiaomi již dříve uvedlo, že v letošním roce uvede do prodeje smartphone Mi Mix 4, který bude vůbec první skládačkou s logem tohoto čínského výrobce. Jako důkaz budoucí premiéry můžeme vidět uniklé fotografie prototypu této skládačky, které můžete vidět v naší galerii. Xiaomi nebude se skládací konstrukcí nijak experimentovat, prototyp vypadá podobně jako skládací Galaxy Z Fold2 od Samsungu či nedávno oznámený Huawei Mate X2.

Premiéra skládačky od Xiaomi se očekává ve druhé polovině roku. Konstrukčně se jedná o zařízení podobné skládačkám od Samsungu, které mají vnitřní skládací displeje a pak také vnější displej, který slouží k ovládání telefonu v zavřeném stavu. Záda kryje sklo, všimnout si můžeme i třech vystouplých fotoaparátů, které však budou zřejmě ve finále zarovnány do vystouplého fotomodulu na zádi.

Redakční představení Samsungu Galaxy Z Fold2:

Na samostatné fotce lze vidět i detail samotného pantu a skládací konstrukce, o výbavě telefonu toho mnoho známo není. Dá se předpokládat, že skládací hybrid poběží na Snapdragonu 888, zbytek specifikací je zatím zahalen rouškou tajemství.

Zdroj GIzchina

Diskuze (4) Další článek: Už žádné výpadky a přeslechy. Snapdragon Sound pohlídá kvalitu bezdrátového zvuku

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , F +, Gizchina, Folda, Konstrukce, Ovládání telefonu, Skládačka, Huawei, Z Fold, Fotka