Toto jsou první živé fotografie chytrého véčka W2018 od Samsungu

V květnu letošního roku jsme vás informovali o tom, že Samsung připravuje nástupce loňského véčkového modelu W2017. Novinka dostala název W2018, a i když zatím nebyla představena, můžeme vám již nyní ukázat první živé fotografie a rozebrat základní specifikace. Véčko bude dostupné jen pro vybrané země v Asii, možná by však stálo za to v rámci experimentu nabídnout omezený počet kusů rovnou po celém světě. Dokázali byste si představit používání chytrého véčka s Androidem?

Kovová novinka bude osazena dvěma 4,2" Suprer AMOLED displeji s Full HD rozlišením a poběží na Snapdragonu 835 a 6GB RAM. Interní úložiště bude 645 GB, hlavní 12Mpix fotoaparát na zádi doplní 5Mpix kamerka pro selfie nad vnějším displejem. Do útrob véčkové konstrukce se dostala baterie o kapacitě 2 300 mAh, na zadní straně nechybí ani čtečka otisků prstů.

Samsung W2018 by se měl začít prodávat koncem roku v Číně. Finální prodejní cena zatím není známa.

Zdroj Sammobile

Diskuze (14) Další článek: Vodafone chystá odstávku zákaznických systémů. Přes víkend nepojedou samoobsluhy

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , AMOLED displej, Samsun, Omezený počet, Zadní strana, Displej, Sam, Vybraná země, Novinka, Full HD, F +, Vnější displej, Véčkové konstrukce, Foto, Čtečka otisků,