Toto už není batoh, ale krosna. MagSafe powerbanka k iPhonu nabídne kapacitu rovných 10 000 mAh

  • Originální MagSafe powerbanka k iPhonu neoplývá velkou kapacitou
  • Anker však začal nabízet externí baterii se slušnou kapacitou
  • Batoh na záda iPhonu magneticky přidá 10 000 mAh

Firma Anker začala na Amazonu nabízet powerbanku kompatibilní se standardem MagSafe. V případě potřeby ji jednoduše přicvaknete na záda podporovaných iPhonů, oproti první MagSafe powerbance výrobce výrazně zapracoval na kapacitě. Místo 5 000mAh je nyní kapacita externí baterie dvojnásobná. A to na úkor rozměrů. Po připojení k iPhonu budete mít v rukou slušnou „cihličku“.

Aker 633 je přenosná powerbanka s kapacitou 10 000 mAh, jejíž součástí je i zabudovaný stojánek. Při nabíjení tak můžete nerušeně sledovat filmy či seriály. Nejdůležitější je však samotné nabíjení, které obstarává 7,5W bezdrátová nabíjecí podložka (standard Qi), pokud budete vyžadovat rychlejší dobíjení, vždy můžete powerbanku a iPhone propojit kabelem, který zasunete jejího USB-C portu. Maximálně dobíjecí výkon bude následně 20 Wattů. Na těle powerbanky je i USB-A kabel, takže můžete najednou nabíjet i další zařízení.

Apple iPhone 13 128GB Apple iPhone 13 128GB
nabízí 83 obchodů za ceny od 14 290 Kč
Srovnat ceny na Živě

Výrobci třetích stran jsou kapacitou MageSafe externích baterií o dost vepředu. Originální MagSafe od Applu má totiž daleko menší kapacitu. Apple ji však, zcela nepřekvapivě, nikde neuvádí, takže i na e-shopech kupujete „zajíce v pytli“. Až následné recenze a rozborky ukázaly, že má kapacitu pouze 1 460 mAh (při 7,62V), což je téměř 3 000 mAh, pokud vezmeme v potaz napětí 3,81V, které používá iPhone. Powerbanka od Applu má však také jednu výhodu, po dubnovém updatu dokáže nově bezdrátově dobíjet až 7,5 Watty. Je pro vás větším přínosem rychlost dobíjení nebo kapacita externí baterie?

První MagSafe powerbanka od Ankeru s kapacitou 5 000 mAh:

Powerbanka Anker 633 je zalistována na Amazonu, aktuálně je však produkt vyprodán. Cena baterie činí 80 dolarů, což dělá i s daní necelých 2 300 korun.

Zdroj Amazon

Diskuze (19) Další článek: Ověřeno uživateli. Toto jsou nejlepší aplikace z pohledu jejich kvality a stability

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: Apple, , , , , , , , , , Kapacita, MAh, Záda, Batoh, Krosna, Anker,