Trio kovových Samsungů brzy doplní SM-A300. Známe specifikace

Ke dvěma kovovým Samsungům (Galaxy Alpha a Galxy Note 4) se brzy přidá celokovový smartphone střední třídy s produktovým označením SM-A500. Poslední, tedy již v pořadí čtvrtý kovový Samsung s Androidem, model SM-A300, bude cílit ještě o trochu níže. Za uniklé specifikace opět můžeme pochválit testery Samsungu, kteří budou muset únik specifikací přes benchmark GFXbench zřejmě opět vysvětlovat svým nadřízeným.

Klepněte pro větší obrázek
Zdrojem hardwarových specifikací připravovaného Samsungu SM-A300 je bechmark GFXbench

Samsung SM-A300 bude chytrý telefon s kovovým šasi osazený 4,8" displejem s rozlišením 960 × 540 pixelů. Mozkem připravovaného smartphonu bude čtyřjádrový Snapdragon o taktu 1,2GHz, 1GB RAM a grafický čip Adreno 306. Interní paměť bude mít kapacitu 8 GB, hlavní fotoaparát na zadní straně s automatickým ostřením bude sedmimegapixelový s možností nahrávání Full HD videí. Přední kamerka pro selfie pak nabídne 5Mpix rozlišení a taktéž zvládne nahrávat 1080p videa. Telefon se do prodeje dostane rovnou s Androidem 4.4.4 KitKat a grafickou nadstavbou TouchWiz.

Model SM-A300 poté ještě vyplní o něco vybavenější kovový Samsung SM-A700. Se všemi modely bychom se na trhu měli setkat na trhu ve třetím čtvrtletí, tedy ještě v rámci měsíce září. Očekávané ceny jsou v tuto chvíli neznámé.

Diskuze (4) Další článek: Prohlédli jsme si Huawei Ascend P7 se safírovým sklem [IFA]

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy Alpha, Kovo, Sam, Trio, TRI, Samsun, Brzy,