Twist Nej: už jen jednou zdarma

Jak už bylo avizováno při spouštění služby Twist Nej pro majitele předplacených sad Twist, mění se od ledna zpoplatňovaní této služby.
Jak bylo avizováno při spouštění služby Twist Nej pro majitele předplacených sad Twist, je tato služba od ledna zpoplatňovaná jinou formou než tomu bylo do konce roku.

Jednou zdarma a pak stovka

Původně si každý Twisťák mohl nastavit až pět čísel v síti Paegas, na která bude volat levněji, zdarma. Nyní je to pouze první číslo, za každou další změnu budete již platit 100 korun s daní. Tato částka vám bude stržena z vašeho kreditu. Pokud jste si zdarma nastavili Nej číslo již v loňském roce, zaplatíte za každou další změnu také 100 korun.

Twist Nej je služba, která majitelům předplacenky Twist umožní volat na jedno číslo v rámci sítě Paegas za cenu 2,80 Kč za minutu, tedy za cenu jedné textové zprávy. Protože je o víkendech stojí volání do Paegasu také 2,80 Kč, má Twist Nej praktický význam jen o pracovních dnech.

Časté změny se nevyplatí

Protože stovka je poměrně dost peněz, nevyplatí se měnit čísla příliš často. Poplatek sto korun se totiž vrátí až tehdy, pokud na dané číslo provoláte necelých padesát minut v pracovních dnech, tedy téměř celou hodinu.

Podobnou službu, jen s názvem Paegas Nej, si můžete pořídit i k tarifním programům. Zde volání stojí 3,15 Kč (3 koruny bez daně), je však možné volat na jakékoliv číslo v rámci Česka. Cena za minutu je tedy o něco vyšší, o všem to je kompenzováno širším výběrem čísel. U tarifních programů se však tato služba příliš nevyplatí pro čísla v síti Paegas, protože mimo špičku a o víkendech je volání s většinou tarifů levnější než uvedených 3,15 Kč.

Jak nastavit službu Twist Nej si můžete přečíst v našem návodu.

Diskuze (5) Další článek: Oskarova samoobsluha s novými službami

Témata článku: , , , , Žďár