Týden mobilně 105: svatomartinské barevné husy

Nokia N9 se dočkala aktualizace a také doprovodu barevných kachniček. Čínské ZTE poskočilo v první pětce výrobců a chystá vlastní Mango telefon.

Nokia si svůj top model N9 náležitě hýčká. Nejen že ke smartphonu s operačním systémem MeeGo připravila originální propagační předměty, kterým kraluje hejno barevných kachniček, ale navíc uspořádala i netradiční výstavu, na které mohl kdokoli popustit uzdu své fantazii a vytvořit vlastní design telefonu. Několik exponátů z již skončeného Designbloku ukážeme v dnešním vydání Týdne mobilně.

Nenápadný čínský výrobce ZTE vystrkuje růžky. Z téměř anonymního producenta telefonů pro mobilní operátory se už dříve podíval do velké pětky výrobců a uplynulé třetí čtvrtletí v ní dokonce přeskočil Apple a co do počtu prodaných telefonů je na čtvrtém místě. Výsledky probereme podrobněji a podíváme si i na připravovaný smartphone ZTE Tania s Windows Phone Mango.

  • 04:10 – husy, Nokia N9 a výtvory z Designbloku
  • 08:00 – prototypy ZTE Tania
  • 12:47 – trocha čísel a nejatraktivnější novinky týdne
Diskuze (87) Další článek: Verzo Kinzo: 10 otázek a odpovědí

Témata článku: , , Nokia N9, Nokia N9 64GB, ZTE Tania, Hus, T - Mobil, Mobil, MOBI, Týden, Designblok, Hejno, T Mobil, Bar