Týden mobilně 128: mezi redakcí a Londýnem

Hlavní událostí je premiéra nového Samsungu, byli jsme u toho přímo v Londýně. Také jsme zkusili telefonovat přes internet z Vodafone Parku.

Událostí dne, týdne, měsíce… je premiéra Samsungu Galaxy S III. Fandové vše sledovali v přímém přenosu a vyčerpávající souhrn informací najdou v našem online zpravodajství. Komu postačí krátké shrnutí nejdůležitějších faktů a dojmů, počkejte si na Honzovu reportáž z Londýna.

Hned na to se staneme svědky malé české telekomunikační revoluce. Vodafone na několikatisícovém vzorku zákazníků testuje internetové telefonování a my jsme to hned vyzkoušeli. Z jednoduché aplikace na Vodafone Parku jsme volali na mobil a byli jsme příjemně překvapení. Dostane se tahle služba až do ostrého nasazení?

Prodiskutovali jsme také tři záležitosti, které hýbaly mobilním světem v uplynulém týdnu. Týdeník Euro zveřejnil první jména firem, které se údajně zajímají o dražené telekomunikační frekvence. Po 14 letech vlády finské královny jménem Nokia si o trůn řekl korejský Samsung. Co pro Nokii znamená prodej Luxusní značky Vertu?

  • 01:17 – Londýn a premiéra Samsungu Galaxy S III
  • 06:02 – Telefonujeme přes internet z Vodafone Parku
  • 13:29 – Jména potenciálních zájemců o volné telekomunikační frekvence, Samsung překonal Nokii, Nokia prodává Vertu
Diskuze (46) Další článek: Samsung Galaxy S III bude největší mobil na trhu

Témata článku: Nokia, Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Souhrn informací, T - Mobil, MOBI, Mez, Mobil, Reda, Online zpravodajství, Red, Londýn, Krátké shrnutí, Ostré nasazení, T Mobil, Týden,