Týden mobilně 159: horské kolo a adrenalinová kamera

Komu patří růžové sexy kolo a proč mít na takovém kole kameru? Jak se daří systému Windows Phone? A za kolik byl k mání U:fon?

Platforma Windows Phone vstupuje do třetího roku existence a aktivovaných zařízení přibývá. Nárůst nedávno potvrdil Steve Ballmer a dokazuje jej i naše interní statistika oblíbenosti jednotlivých modelů mobilních telefonů. Druhým smartphonem s operačním systémem Windows Phone 8 je HTC 8S, které si tentokrát prohlédneme před kamerou.

 Růžové terénní kolo z ikony tohoto článku patří jednomu z našich kolegů. Nám v tomto díle poslouží, abychom na něm vyzkoušeli speciální outdoorové příslušenství. Na kolo jsme připevnili kameru pro snímání adrenalinových sportů Liquid Image Ego a projeli jsme s ní náročný kancelářský terén. Za zapůjčení kamery děkujeme eshopu Geoteam.cz.

Končit budeme optimistickou zprávou od našeho nejmenšího operátora U:fona. Nový majitel Air Telecom jej oddlužil, U:fon bude dál nabízet i své služby a dokonce přichystal i několik novinek. Jednou z nich je neomezený tarif za 840 Kč měsíčně. Cena je to ve srovnání s ostatními českými operátory jistě lákavá, volání s U:fonem ale stále není úplně standardní a nese s sebou některá specifika.

  • 00:46 – vzestup Windows Phone, první pohled na HTC 8S
  • 09:58 – horské kolo a adrenalinová kamera
  • 17:45 – oddlužení U:fona, nový neomezený tarif
Diskuze (16) Další článek: Podívejte se, jak fotí Galaxy Camera [řešení]

Témata článku: , , Acer Liquid, HTC Windows Phone 8S, Horské kolo, Interní statistika, T - Mobil, Kamera, Kolo, Druhý smartphone, MOBI, T Mobil, Rok existence, Týden, Adrena, Mobil