Týden mobilně 165: koule, kamera a LTE

Dnes uvidíte: První HTC s LTE, akční kamera Sony s Wi-Fi, stylová sluchátka Sony a bezdrátová hrající koule, taktéž od Sony.

Jsou dny, kdy se nám v redakci sejde hned několik zajímavých produktů najednou. To se stalo i před natáčením 165. Týdne mobilně, a tak jsme se rozhodli, že tento díl věnujeme celý ukázkám různých mobilních novinek.

Nejprve se podíváme na HTC One SV, první tchajwanský mobil s podporou LTE na našem trhu. Pro akční záběry ve venkovním prostředí se hodí kamera Sony Action Cam (model HDR-AS15 HD) s Wi-Fi. Díky bezdrátovému modulu budete mít hledáček se spouští na displeji svého smartphonu.

Na závěr si ukážeme mobilní příslušenství značky Sony. K poslechu hudby z telefonu (ale klidně i tabletu nebo notebooku) jsou určena sluchátka Sony MK200 Music Lover's Kit. Součástí balení je i audio kabel jack-jack. K ozvučení pracovní stolu může posloužit sympatická hrající koule Sony SRS-BTV25.

  • 00:59 – první pohled na HTC One SV
  • 07:58 – akční kamera Sony HDR-AS15 HD
  • 15:59 – hudební příslušenství Sony
Diskuze (17) Další článek: Samsung Galaxy Xcover 2: podruhé do vody i písku

Témata článku: , , , HTC One, HTC One (E8), HTC One (M8), HTC One SV, T - Mobil, Koule, T Mobil, Týden, MOBI, Kamera, Mobil, Zajímavý produkt,